Fredag imorgon
Publicerat den

La mig precis i sängen, ska kolla på ett avsnitt av Scrubs sen sova. Jag har precis beställt en ny jacka :) Den va grymt snygg va den, kommer få den nästa vecka. I morgon är de Fredag och de är så skönt de är ju tyvärr en ganska lång dag men jag är glad endå. Imorgon ska jag bara va med mamma för på Lördag ska jag träffa några tror jag men vi får se. Mer vet jag inte, bara slappa kanske efter en hel vecka av skola? Jaja. 

                                             Bara för att jag hade en bra dag så ger jag er två inspirerande bild
 
 


En kort dag
Publicerat den

Gillar inte Torsdagar på nått sätt, för vi har så kort dag så de känns så onödigt att åka till skolan men här är man där endå. Igår somnade jag tidigt ja 9 klockan 9 somnade jag, usch jag är bara trött hela tiden. Men när jag gick upp imorrse så hade jag en jobbig känsla jag va så irriterad på ingenting men endå på allt så jag ficksade och sen gick jag till tåget.

Vi har precis börjat våran andra lektion som är Engelska vi håller på med ett häfte men jag tror jag kommer göra den hemm för orkar inte nu. Vi hade matte innan de gick bra (notera, jag suger på matte) Men jag jobbade bra. Idag så ska jag hem och hjälpa mamma lite hon är sjuk så jag måste städa för hon orkar inte så... Mer vet jag inte, kanske blir en tur till Ikea för vi ska kolla på lite möbler dåra. Så tror jag att min dag ser ut. Men nu ska jag kolla på andra bloggar för jag vill att den här lektionen ska ta slut. Skriver mer sen.



En helt normal Onsdag
Publicerat den

Har precis ätit, och jag kom hem vid typ halv 5. Den här dagen gick så segt men jag klara de. Jag är jätte trött så jag ska nog sova snart för är trött! Men sista lektionen hade vi samhällskunskap i 2 timmar efter de så tog jag tåget hem, fick sällskap av Emma som alltid är trevligt. Imorgon är de Torsdag och de är kort dag, jag vet inte vad jag ska göra efter men de får man se. 

Nu ska jag ta nåt gott att äta och sen kolla på film. För jag ska nog sova efter de, så de blir väl Godnatt nudå. 


Engelska sen Matte
Publicerat den

De va så segt att komma upp ur sängen i morrse, jag sov lite längre också så skönt men jag blev lite stressad och de regnar. Jag gillar inte att gå till skolan när de regnar för man blir så blöt och man går ju så mycket utomhus aja. Just nu sitter jag här på Engelskan och är jätte trött och har ont i huvudet och kollar på Scrubs, uppgiften vi har kan jag göra sen för är inte så sugen på att göra den nu ^^ Men sen har vi matte och de suger ju mer. Sen efter de så har vi Samhällskunskap USCH!!! nej orkar inte. Efter skolan idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men de får man se. Men jag kommer ta att blogg mer sen.

                                                                    Följ mig på Twitter och Instagram vetja.


YOLO!
Publicerat den

 


Godnatt nu ska jag sova.
Publicerat den



Duscha,Scrubs,Sova
Publicerat den

Dom sista 2 timmarna satt vi och skissa och öva inför ett stort projekt vi ska börja med nästa vecka. De va ju ganska kul att leka lite på photoshop. Vi slutade en kvart tidigare så jag tog ett tidigare tåg hem när jag kom hem så tog jag de mest lugnt för va ganska trött och jag fortfarande är så ska nog kanske sova tidigt idag också men just nu ska jag titta klart på Scrubs och sen ska jag Duscha. Min dag va inte mer intressant tyvärr. Men nu ska jag faktiskt duscha. Imorgon är de Onsdag och den dagen kommer säkert gå i slowmotion -.- Men jag ska klara de!

                                                                                          Två bilder från idag. 


NYTT!
Publicerat den



Ebba-Louise Zan ♥
Publicerat den



Skola & Tisdag
Publicerat den

Usch vad skolan kan va jobbig ibland. Men jag vänjer mig. Igår så somnade jag tidigt halv 10 HALV 10 gud va skönt de va att sova, men nu sitter man här i skolan och fattar nada. (som vanligt) Vi har haft Entreprenörskap och vi ska börja med ett projekt ska väl bli kul eller jag vet inte. Nu har vi digitaltskapande som vi ska ha i eftermiddag också men vi har de nu med men om 10 minuter så har vi lunch! Gud va gott med lunch. Vad jag ska göra efter skolan vet jag inte, men de får vi se. Men nu måste jag gå för snart kommer väl läraren se mig och skälla på mig ojoj.


Hyfsad bra dag
Publicerat den

Sitter just nu här trött och hungrig. Vi hade Estetisk kommunikation som första lektion och vi hade en uppgift som skulle redovisas men vi hade en timme på oss att skriva klart. Ja om man känner mig så är jag alltid ute i sista sekunden men jag blev klar och ja blev ganska nöjd för att vara jag men jag vill ju inte svika dom andra i min grupp. De va jag,Emma,Julia och Nathalie som va i en grupp jag man skulle skriva om subkulturer... ja jag orkar inte ens förklara vad de är, men de gick i alla fall bra tyckte jag.

Efter skolan så mötte jag upp Ebba och vi gick runt och prata lite om livet och så. Allt skönt att kunna prata med nån. Sen så köpte jag också ett skal till min phone jag tyckte de va as coolt men de är säkert många som har ett sånt skal. Sen kl 1 skulle hon träffa några andra så då tog jag tåget hem och jag blev hämtat av mamma :) Tack så mycket. Sen har jag bara mest tagit de lugnt för jag är liksom jätte trött och aa men jag vill helst inte somna för jag vill kunna sova skönt inatt. Men de va en samman fattning av min dag, och de blir en ny imorgon.

                                                                              Skalet jag köpte


Inspration.
Publicerat den

Jag ska bli smalare till sommaren. Bara den här jävla snön försvinner! 


Min morgon!
Publicerat den

Jag vaknade upp efter att ha sovit i 3 timmar så är lite seg :/ Men jag är uppe i alla fall och har precis ätit och fixat mig. + de är plus grader ute så jag tänker fira de med att jag tar min skinnjacka. Kommer säkert bli kallt men de kan jag klara, hoppas jag :) 

Ja de är måndag så man för va lite irriterad och så. HAHA men ha en bra måndag för jag måste gå om 5 minuter så Bye bye! 

 
           
 


Ska beställa!
Publicerat den



Usch på mig själv!
Publicerat den

Nu måste jag skärpa mig! Jag har lovat mig själv att jag ska klara av de här, jag ska gå till skolan varje dag fram till Sportlovet. De ska jag, jag ska försöka i alla fall. Aja min Söndag har varit lugn, jag har precis duschat och jag har precis lagt mig i sängen och nu ska jag kolla på Scrubs. Sen ska jag sova jag måste börja sova lite tidigare så jag orkar me dagen.

Jag vet att de är fel att säga de här, men jag vill faktiskt till skolan imorgon. Konstigt va? Aja men jag får såna känslor ibland men jag ska fixa de här! Men nu ska jag titta på Scrubs sen sova. Skriver mer imorgon lovar :)

                                                    dom här blir mina om typ 3 veckor!
  


Fika hos moster
Publicerat den

Min dag började med att jag vakna av mitt alarm men jag somnade om men efter 9 minuter så ringer pappa och frågar massa onödigt och sen efter typ 2 min ringer mamma. -.- Men jag kom upp i alla fall sen så åkte jag, Mamma och arne till min moster med lite fika och lite sånt de va riktigt trevligt. Vi va där kanske i 3 timmar tror jag, vi va 7 stycken så de blev lite rörigt för dom bor inte så stort. 

Sen åkte vi hem och min kusin följde me. Vi har spelat lite och nu sitter vi här med en varsin dator och nördar! Skit kul men får ska ta och hitta på nåt snart tror jag. Men jag är skit trött för jag sov bara 4 timmar (jag la mig halv 8 imorrse) men vad ska man göra åt de? funderar på att ta en liten snabb power nap men får se, inte säkert än. Men jag blir bara tröttare av att sitta här framför datorn. Ha en bra Lördag alla mina fina läsare. BTW jag trodde de va fredag idag.




Fredag
Publicerat den

Min fredag har varit lugn. Jag har varit ensam hemma så jag har mest bara kollat på Prison Break och spelat. Sen så fick jag en kick av att jag skulle städa och möblera om så nu har jag gjort de också, sen så har jag ätit god mat och tagit de lungt. Imorgon ska jag åka iväg till min moster och hälsa på och fika. Mer vet jag inte just nu, men hoppas ni hade en bra fredag :) 



och ja, de är meningen att bilderna under ska va suddiga :)


If you say so
Publicerat den

bloggen, bloggen, bloggen.. ibland så glömmer jag bort den. Men allt är väl bra lite sjuk bara så de har inte blivit nån skola och de blir de inte i morgon heller tyvärr men gud jag ska bli pigg till Fredag! 
Jag har inte gjort något speciellt när jag har varit hemma men jag försöker väl mest bli frisk och de, snart klar med Prison Break ni som vill veta. Sen får jag ta och titta på nått annat men vad vet jag inte, så kom gärna med förslag på serier. 

Ja de här blev ett snabbt och kort inlägg. Jag hade inget att skriva men imorgon om de är fint väder kanske jag går ut och fotar men man får vänta och se. Men nu ska jag ta och sova för när man sover mår man bättre. Puss :*


OTP ♥
Publicerat den

 Han är helt underbar. Låter är skit bra också! Ni kan ju ta och subscribe to him :)


Semla ♥
Publicerat den



Estetisk kommunikation
Publicerat den

Sitte just nu i skolan och vi har Estetisk Kommunikation. Vi ska typ svara på frågor om olika stilar så jag kollar runt lite på Hipster. Jag slutar om 40 minuter och då ska jag ta och äta sen ska jag dra mig hemåt. Men sen ska jag,mamma och min bror åka till saltsjöbaden för vi ska åka och kolla på ett hus, sen ska vi kolla på tåget haha ska bli kul. Mer av dagen vet jag inte tyvärr, jag ska jag väl bara duscha, titta på Prison Break, vara social med mamma. Ja typ de. Men nu måste jag kanske jobba för de här ska va klart tills nästa måndag och de här är den enda lektionen vi har såå... 



Dålig uppdatering
Publicerat den

Rubriken säger de mesta. Jag vet jag har inte varit bra på att skriva i helgen men sorry. 
Igår så vaknade jag ganska sent för jag trodde faktiskt att mamma skulle väcka mig men nej om jag visste de skulle jag satt alarm men aa. Efter jag hade vaknat så åt jag frukost och prata lite med Ebba. HAHA minst 1 timme varje dag pratar vi haha underbart. 

Men resten av dagem så blev de lite Prison Break och så va jag social med mamma. Vi spelade lite titta på film och prata. Ja en helt normal Söndag för mig. Nu tillbaka till idag, jag har precis fixat mig har bara håret kvar sen ska jag gå halv sen är man på väg mott skolan. Usch skola men man måste ju fast de är ju faktiskt en ganska chill dag idag så den går nog snabbt. Ha en bra måndag säger jag mer blogging sen! :)



Lördag
Publicerat den

Min dag har gott snabbt. Just nu sitter jag i skype med Ebba men jag ignorerar henne.. ja de går faktiskt ganska bra :) Älskar att reta henne. Men jag har duschat och spelat lite spel idag haha jag får damp seriöst om inte spelet funkar, men jag gav upp när jag blev för arg ^^ Jag ska äta lite pizza nu och vara lite social med Ebba men hoppas ni har haft en bra lördag, blev en slappar dag haha som nästan alla dagar är men endå. haha men jag har också kollat på Prison Break jag är snart på säsong 3. ohh Prison Break är underbart, dom som inte har sätt de borde göra de. 

Juste den 24 Februari så åker jag till Stöten med min Moster och ja mina kusiner. Jag ska äga i backen som fan asså! Jag kommer säkert ramla hela tiden för suger på skidor haha xD Bilden under beskriver känslan till dess :)


Bästa låten!
Publicerat den

 


Blir min om en månad!
Publicerat den

Hej där. Klockan är snart 5 och de är -19 jag är fortfarande vaken men jag börjar bli hungrig så ska väl ta nåt att äta snart. Har inte planerat så mycket på vad jag ska göra idag men jag tar dagen som den kommer, mamma ska i alla fall bort så jag blir ensam idag så de är ju skönt. Vet ni? nu ska jag ta och titta lite på Prison Break för nu går mamma up och jag måste va tyst annars så skriker hon på mig. Nu fick ni ett snabbt litet inlägg nu på morgonen mer bloggning kommer de att bli, hoppas jag. Men jag har bestämt att dena jacka ska bli min nästa månad för då har jag pengar! Grymt glad! 





Skulle passa bra igarderoben
Publicerat den



Zac Efron
Publicerat den

Kollade precis på filmen Hairspray, åhh Zac Efron! Han är ögongodis! Den mannen är så snygg att de gör ont, eller är de bara jag?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt i natta
Publicerat den

här sitter jag i mörkret och kan inte sova. Kommer säkert va skit trött imorgon.. ja de blev ju ingen skola för mig idag för de blev sjukhus istället. Men de är inget speciellt att ta upp här. de va inte så allvarligt, så ni kan ta de lugnt. Sen har jag mest tittat på Prison Break och fixat lite hemma. Nu ska jag försöka sova eller så kanske de blir ett avsnitt till. 



Hur de har varit & de som kommer bli
Publicerat den

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Träffat Tara Reid, de va en grym upplevelse hon är jätte trevlig att prata med och hon är ur gullig men fy vad hon lukatr sprit och rök hela tiden. Men hon är gullig endå.


 
Hur har ditt 2012 varit? De har varit lite upp & ner men för de mesta så har de varit bra. Sommaren var grym.
 
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja de tror jag faktiskt. Redan nu i början av 2013 känns de bra.
 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?  14 Juni då jag gick ut 9:an, trodde inte att jag skulle klara de, men de gjorde jag :) 

 

Vad är din största framgång 2012? Jag har mognat mer och allt känns lättre. Sen att jag kom in på ett bra gymnasium att jag slet i slutet av 9:an för att komma nån vart. Jag har tagit tag i saker nu.

 

Bästa köpet? Jag kommer inte ihåg de jag har köpt eller så.. men jag har köpt många riktigt bra saker men kan inte ge er en specifik sak.

 

Vad spenderade du mest pengar på? När Jedward va i Sverige. gjorde slut på 2000! Annars kläder då ra :)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner, dom får mig alltid att må bra!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Har många t.ex Taio Cruz - Dirty Picture.

 

Vem har du umgåts med mest? Mina vänner men mest Ebba. 

 

Bästa minnet från 2012? Sommaren. Den gav mig så många minnen!

 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nej de har jag inte.

 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Jag vill ha den ultimata sommaren. Så hoppas 2013 kan bjuda på de.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på dagarna bättre.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? att inte va så negativ. Mer posetiv behövs.

 

Favoritprogram på tv? Jag tittar inte så mycket på tv så har inget men Prison Break som slutade för 4 år sen såna fall.



Största musikaliska upptäckten? Jag vet inte.. finns så många.

 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar. och en iPhone

 

Vad gjorde du på din födelsedag? va med släckt och vänner :)

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om inte vårat lilla gäng hara bryttits :/ 



Vad fick dig att må bra? Mina vänner & familjen.

 

Vem saknade du? Min katt som dog i slutet av April :'(

 

De bästa nya människorna du träffade? Dessa fina!

  


Det bästa du har åstadkommit i år? Många nya vänner och jag har för de mesta ett leende på läpparna :)

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Ta vara på de du har, de kan försvinna. De upptäckte jag 2012 :/ Men de är de förflutna.



Skolan
Publicerat den

Nu är jag i skolan de är en lång dag idag men hoppas den går snabbt endå eller att vi kanske slipper sista lektionen men man vet aldrig. Men just nu har jag Engelska och vi ska läsa nåt som är 15 sidor långt och de pallar inte jag så jag läser de när jag kommer hem istället så blir de Prison Break time nu :) YAYY de är ju underbart att kunna titta på Prison Break i skolan. + jag är turstig.

 


Prison Break
Publicerat den

Sitter fortfarande uppe och kollar på Prison Break kan inte sova men ska sova när jag är klar med dom här Episoderna. Jag är ju inte jätte trött heller men jag försöker att bli trött. Men nu måste jag titta, de är så spännande :) Men ska sova snart, en lång skoldag imorogn.



- Paket
Publicerat den

Jag fick ett paket idag med mina efter längtade saker :) Grymt glad!

 


sammanfattning
Publicerat den

Förlåt för att jag inte hann att uppdatera bloggen igår, men efter skolan så åkta jag till Doktorn men han var sååå sen så vi fick sitta och vänta i 1 timme men jag är i alla fall frisk så skönt! Inga mer sjukhus besök YAY! Men när jag kom hem så åt jag och mamma middag sen så skulle jag titta på ett avsnitt av grey's men såg bara 10 minuter sen hade jag somnat så jag somnade kl 5 och sov till kl halv 10 idag. jag sov i 17 timmar.. 17 TIMMAR de är rekord.

Som tur är så är jag ledig idag, Studiedag grymt skönt. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag men jag funderar på att börja titta på Prison Break! Men kommer nog mest slappa idag för de känns som en sån dag. Sen är de skit tråkigt att se snöar för jag vill gärna att de ska bli vår nu. 



God morgon
Publicerat den

Sanningen är att jag inte ens har sovit 1 minut så den här dagen kommer gå skit. Nej men jag är pig just nu i alla fall, hoppas jag bara inte somnar på tåget och missar vad jag ska gå av. Har precis fixat klart mig och nu sitter jag här med god frukost och kollar på Grey's som snart är slut :( Bra start på en måndag!





Tumblr Food
Publicerat den



Söndag
Publicerat den

Vaknade runt 4 för jag hade problem att sova för att de va nån som gick utan för mitt fönster med en ficklampa så jag kunde inte sova, var för rädd för att våga sova så somnade när de blev typ lite ljust ute. Så aa jag sova til 4 sen så gick jag upp och duscha sen kollade jag på några avsnitt av Grey's som jag alltid gör, snart är de slut så då få jag hitta på nått annat att titta på istället. Men just nu sitter jag i skype med Ebba och ska väl snart ta och sova. Imorgon är de skola också men kommer bara va där halva dagen för jag ska till doktorn. Men nu sk jag va lite social med Ebba i skype en stund sen ska jag sova :) 

                                                                    2 Bilder från Tumblr



Lördag 13/1 - 2013
Publicerat den

Jag vaknade idag kl 4 på eftermiddagen, skit vad dåligt av mig men jag gjorde de och nu kom jag på en sak jag måste göra innan jag lägger mig. Men de kommer inte bli på ett tag tyvärr bara för att jag sov så länge men just nu sitter jag här i mitt mysiga rum och pratar skype med Ebba. Haha hon är en fin sak. Aja nu ska jag hitta på nått annat att göra. Hoppas ni har en bra Lördag haha men de är ju söndag just nu. 


September 2013
Publicerat den

Som ni kanske vet så fyller jag 18 iår i September. Men jag har ett problem, jag får önska mig nåt mer dyrt liksom bara för jag fyller 18 men jag kommer inte på nått. De står helt stilla i mitt huvud, så jag vill gärna att ni ska komma med förslag. För min hjärna är helt borta jag kan inte men de är ju långt kvar men endå. Vill komma på nåt riktigt riktigt bra, men jag är inte bra på sånt. Ska komma på vad jag ska göra. 


Grey's ♥
Publicerat den

Här ligger man i sängen och bara gör inget. Har inte så roligt diekt men jag ska kolla lite på Greys som vanligt för vill kolla klart på de innan jag börjar kolla på Prison Break igen. Ingen skola imorgon heller men som tur är så är de en kort dag så missar inte så mycket. Men på Fredag wiee skola igen. Jag vill faktiskt till skolan, ja jag vet de är konstigt men ja jag gör faktiskt de. Hoppas ni har en bra skoldag imorgon :) Nu mys i sängen framför Greys.



Summer 2013
Publicerat den



Sluta snöa!
Publicerat den

Snö är inte kul! jag kom inte till skolan för bussen kom aldrig så blev hemma idag. Så jag har städat,duschat,kollat greys,varit ute och fotat,beställt kläder och lagat mat. En sammanfattning om min dag men jag lovar jag ska blogga mer än 1 gång per dag för de blir ju lite tråkigt för er också. Men imorgon blir de skola och mer bloggande. Ha en bra Tisdag!


Måndag
Publicerat den

Första dan i skolan, skit dumt att ens gå tycker jag! Första lektionen blev inställd på grund av att läraren va sjuk och att vi inte hade internet. Sen kommer läraren igen och säger att vi inte har idrott heller för att vikarien inte kunde komma eller va de nu var. Ja kort dag, va i skolan i en timme sen fick man åka hem. När jag satt på tåget ringer mamma och säger att jag måste ta blodprov så då går jag till sjukhuset och fixar de. Gud va mycket blod dom tog usch har ganska ont i armen just nu, varför vet jag inte. Sen när jag kom hem så åt jag sen la jag mig i soffan och sov i 1 & en halv timme. Skönt men är fortfarande trött så ska väl sova nån gång snart. Satsar på 11 eller ja vi har ju sov morgon imogon. Skönt. Med de va väl en bra måndag endå, ska bli skönt att gå till skolan imogon faktiskt istället för att sitta hemma :)



Rubrik
Publicerat den

I morgon börjar skolan för första gången för iår. Jag vet inte hur de känns, bra? dåligt? ska bli kul atta träffa folket annars så skulle man ju kunna stanna hemma :) Nej men såklart man ska gå i skolan. Jag är redan lite trött för va uppe ganska sent igår för jag kolla på Grey's Anatomy hela kvällen. De är så bra, men gråter ganska mycket när man ser de. HAHA men de kan jag ta. Idag har jag bara fixat hemma lite, städat rummet och ja sånt skit. 
Snart är kl 10 och då ska jag faktiskt försöka sova (kommer inte gå men ska försöka) haha men vill ha en bra sömn nu till första dagen. Ni får ett inlägg imogon också jag lovar nu börjar bloggandet igen :)



2013 make it awesome!
Publicerat den

okej som jag skrev igår så skulle jag kanske skriva mina nyårslöften ja jag har kommit på några bra (hoppas jag) och så tänkte jag dela dom med er så får vi se under årets gång hur de blir. Jag ska i alla fall förska göra 2013 till ett bra år. Jag ska sluta bry mig så mycket som jag gör eller jo men ja jag fattar vad jag menar kanske inte ni men men. Här får ni några av mina nyårslöften, jo säg inte att jag inte behöver göra vissa av de här. Jag tycker att de är nödvändigt och jag kommer må bättre av de så jag hoppas ni stöttar mig.

*Gå ner 7 kilo (gäller att ta tag i de)
                                      *Börja springa 2-3ggr i veckan, så man får upp konditionen.
        *Spara pengar till L.A resan 2014 - 2015
                *Ta vara på de jag har, vänner, familjen ALLT
                 *Hjälpa till hemma mer (sluta va så himla lat) 

Här har ni några av mina nyårslöften haha får se om jag klarar dom de kommer jag nog göra. Men skulle va kul och veta vad ni har för nyårslöften länka eran blogg med de inlägget om ni har skrivit, jag tycker de är kul och läsa om andras. Ha en bra lördag min blir en slappar dag (igen) känner mig inte pig på att gå ut. och på Måndag är de skola. Puss på er!


De här året måste bli bra!
Publicerat den

Ja jag vet att jag suger på uppdatering men som ni sätt har jag jobbat lite med min design så men jag vet inte om jag är helt nöjd med den, men måste fixa en annan header men vet inte hur den ska se ut just nu men de får va såhär just nu. så vad nöjd med hur de ser ut!
Ja jag gör inget på dagarna längre jag vill bara ta de lugnt nu innan skolan börjar för då är helvetet tillbaka, men jag har lovat mig själv att jag måste ta skolan mer seriöst men om jag känner mig själv så kommer de bli svårt man kan försöka. Jag ska ta och göra ett inlägg där jag skriver mina nyårslöften om ni nu vill veta och om jag känner för att dela dom med er. Men nu ska jag ta och titta på ett avsnitt till av Grey's Anatomy sen sova.



Min blogg är under ombyggnad
Publicerat den

jag vill fixa en bra design men de går inte bra så den är lite rörig just nu. Sorry!


Spanien 2011
Publicerat den

Saknar!


Bloggen..
Publicerat den

Jag är inte blogg sugen. Har inte varit de på ett tag men jag ska börja skriva nu när skolan börjar, de lovar jag :) 
Har får ni en bild från sommaren 2012 den bästa sommaren hittils!



början av ett bra år.
Publicerat den

Nyår va bra och nu är de redan den 2 Januari jag kan säga jag har ganska stora förhoppningar. Jag vill verkligen att de här året ska bli bra. En bra sommar vill man ha också. Nej men jag ska försöka gör de till de bästa och de känns faktiskt riktigt bra, men nu under de här lovet har de hänt riktigt mycke saker som inte direkt är bra. Det är skärat mig lite men jag försöker inte tänka på de. De hände ju 1 år sen :) 
 
Plus att nästa vecka börjar skolan också usch men det blir väl kul att träffa klassen igen. Sen ska man åka skidor på sportlovet. Nää jag känner de här kommer nog bli ett bra år inget kan få mig att må dåligt! nu kör vi!