helgen med familjen
Publicerat den

Fredag.. Jag sitter och glor på X-Factor har liksom inget mer att göra. och imorgon ska jag och min syrra åka och shoppa lite. Får se om jag hittar något. Sen efter jag och syrran har varit och handlat ska jag och mamma julpynta och fixa lite. Sen på Söndag ska jag åka till min mormor och morfar för att baka pepparkakor med mina kusiner. Det ska bli kul :) och så ska man äta mega mycket av pepparkaksdeg och får ont i magen like a boss.. HHAHA och om en vecka den 7 December kanske Jedward kommer, man kan ju bara hoppas :)  

En mysig bild från idag med massa snö! 


HAHA
Publicerat den



kommer aldrig på en rubrik
Publicerat den

Ligger just nu i sängen och kollar runt lite har precis kollat på film eller snarare 2 faktiskt. Det är grymt skönt att bara ligga i sängen och mys med sig sjävl. HHAHA NOT! Men imorgon blir det ingen skola heller. Fan vill men kommer inte orka tror jag, men men får se imogon. Jag ska kanske ta och titta på en film till och sen sova. Men vi får se kanske lägger mig nu. Jag är ju lite skakis fortfarande fast det är ju ändå igen big deal egenligen ^^ HAHA men ha en bra Fredag vetja. 

En bild från i somras 


Hur lyckas man?
Publicerat den

Ja.. jag och mamma skulle åka och handla, gissa va som hände? Jo en jävla bil körde ut precis framför oss så vi krocka. Ingen skadade sig men våran bil blev paj haha. Det blev punktering och lite smashad. Så vi fick sitta och vänta på att bergaren skulle komma så vi kunde få åka hem. Fy vilken upplevelse det va ^^ och jag såklart tar kort på allt haha :D 







Avfärga?
Publicerat den

Jag har kommit på vad jag vill göra med mitt hår nu!. Jag har aldrig haft det i min natuliga hårfärg så till sommaren 2013 ska jag avfärga håret och låta det va som de är. Jag gillar egentligen inte min vanliga hårfärg den är så ljus men jag få vänja mig vid den. Så jag ska vänta tills mitt hår blir ljusare sen ska jag avfärga skiten och bara låta det va, för det har blivit så slitet på sista tiden. Det är så jobbigt att ta hand om slitet hår och blää. Så där har nu mina planer. HAHA 

Jag gick ju inte till skolan idag för att jag mår verkligen inge bra. Men gissa vad jag glömde att göra då? Jo att sjukanmäla mig så jag har fått skolk och det fick jag igår med bara för John Bauer suger! Nej inte John Bauer utan lärarna... Har inte mer att säga förutom fan det är snö ute så mysigt nu har man fått en riktig julkänsla. MYSSS!! 


Snö bilder
Publicerat den

 












Film mys med mig själv
Publicerat den

Vilken dag.. Enda sen jag kom hem har jag mot grymt dåligt, magen gör ont som fan, mitt huvud & min tå jag bröt förut det kanske ni kommer ihåg. Ja men jag har mest sovit i dag och kollat på film mer har jag inte gjort. Men det har kommit snö! Grymt glad över de för snö är så underbart enligt mig. 

Jag har tyvärr inte så mycket att skriva. Jo jag fick frånvaro idag bara för lärare aldrig läser pim i den här jävla skolan. Dom kan bara pissa på sig själva, får damp. Så min mamma ska kanske ringa skolan i morgon och fixa till de. Nu ska jag då titta på en film till Dark Shadows med min Älskling Johnny Depp! Ska bli mys.



Rubrik
Publicerat den

Sitter i skolan med världens mensvärk. Min morgon har inte varit så bra direkt om jag får säga det själv. Det va när jag gick ner till bussen så såg jag massa pillar och väg koner som stod mitt i vägen och jag fatta inget, sen så står jag och väntar på bussen i typ 5 min och den kommer inte så jag loggar in på Facebook och ser att min kompis har skrvit att den inte går för att det är översvämning. JAHA? Liksom vafan det ska inte behöva regna så mycket så att det blir översvämning liksom ? stört! Jag som hade tänkt att åka hem efter dena lektion för mår grymt dåligt, man bussen går ju inte..  men jag kan ju komma hem på ett annat sätt än buss :) Men tror jag kanske drar mig hemåt efter dena lektion som slutar om 10 min. Gymt seg och jobbig Onsdag. 

(Tyckte den passa in med vädret också!) 


Foton från idag :)
Publicerat den

 





 


Trött, Fryser & Nej
Publicerat den

Usch det är ju iskallt idag.. eller är det bara jag & så regnar det och jag hatar att gå till skolan om det regnar men usch.. är lite deppig också eller just nu är jag det, lite små irriterad på allt just nu. Känner inte alls för att gå till skolan om jag ska vara ärlig.Vill bara stanna hemma och sova och mys i sängen men nej! Då har man nåt som kallas skolan! Den kan bara brinna upp och gå till nån som vill ha den, för det vill fan inte jag! Men det är ju en vanlig dag i skolan.. just nu känner jag att jag vill bara hem så fort som möjligt så jag kan lägga mig i sängen igen. Vi har ju inte en jobbig dag som tur e. Hoppas ni har haft en bättre och lite piggare morgon än mig :)



happy? YES!!
Publicerat den

Har precis fått reda på att Jedward kanske ska komma nån gång i December.. FUCK YEAH men tyvärr så är det inte säkert men man kan ju alltid hoppas. Vi vet i alla fall att xFactor har frågat om dom vill komma på Finalen det är bara vänta och se. Men underbart om dom kommer så man får träffa dom igen och få kramar, det var ju ett tag sen. (Augusti) Men hoppas hoppas! 





Alldeles för mycket
Publicerat den

 Nu sitter jag här helt kall, vill ni veta varför jo för att jag har varit ute och tagit bilden till våran uppgift i Digitalt skapande. Jag hade helt glömt bort de och imorgon ska vi fota den andra bilden i studion. Är lite nervös hoppas det blir bra fan. Annars blir jag ju missnöjd. Idag var jag inte i skolan för hade för ont i halsen men imorgon har jag lovat att det blir skola. Träffa dom fina vännerna igen efter helgen. Det är ju typ det ända som är bra med skolan att träffa folk. Right? man lär sig ju inget speciellt direkt. Men ska snart ta och duscha sen blir det film igen då.


The Santa Clause 3
Publicerat den

Det är en grymt bra och mysig film! (2an är lite bättre) 


åka bort. JA TACK
Publicerat den

Jag skulle så vilja åka iväg på semester så man kan få koppla bort allt en stund. Det skulle vara bara så skönt. Ta mig här i från nu! 



Söndag ta inte slut
Publicerat den

Tråkig helg har det varit, har varit sjuk så har inte kunnat gjort så mycket. Men nu sitter man här och skriver ett meningslöst inlägg. Imorgon är det måndag = skola! JAAA! nej ursäkta.. skulle gärna vilja stanna hemma men det kan man ju inte göra eller hur? Nej precis skolan måste man gå till. Men det är ju alltid kul att träffa dom sköna personerna man har där. Ha en bra söndag kväll mina fina läsare så hörs vi imorgon.

Lite gammla bilder från 2011 och i Mars 2012








Tumblr gifs
Publicerat den









kan inte prata.
Publicerat den

Jag skulle ju göra en vlogg men jag ha typ ingen röst idag så jag skriver istället. 
Jag har börjat älska vloggare särskilt britiska, jag har mina favoriter och jag tänkte dela med mig av dom :) 
Hoppas ni kanske börjar gilla dom också. (Y)

1. Alfie Deyes 


2. Dan Howell


3. Marcus Butler


4. Jack & Finn Harris


Gymnasiemässan
Publicerat den

Vi hade en kort och skön dag idag grymt flum. Men det är ju kul, har ju underbara människor i klassen.
Efter skolan så drog jag til gymnasiemässan för att träffa lite folk såg hur många som helst som jag kände. Grymt kul. Träffade också gamla lärare alltid lika kul. Sen så kom älskade Julia så vi gick runt där träffa lite folk och bara chilla men SHIT vad folk det var.. usch typ usch bara för mycket. Men många kramar fick man. 
En tråkig sak, jag tror jag fan börjar bli sjuk. Min hals är fan som vassa rakblad gör i helvete ont. Hoppas jag inte får halsfluss bara då blir det inte kul för lilla mig. Imorgon är det fredag åhh himlen, det ska bli toppen. + vet ni att det är bara 32 dagar kvar till julafton!! 


Nothing!
Publicerat den

Jag har inget att skriva om faktiskt allt är så tomt och tråkigt.                                    


Sitter och planerar en Vlogg
Publicerat den



Follow me on tumblr
Publicerat den

Klicka på bilden eller här för att komma till min tumblr


 
 


Fotografiska idag
Publicerat den

Idag åkte vi till fotografiska med min fina klass (sarkasm).
Utan att vi viste så det var väl kul men det var rena självmordet det var så varmt och man bara löka som fan. Men jag har tagit lite bilder så ni också får se det fina jag fick se HAHA nja fint var det väl inte. Men ni kan dömma själva. Sen sista lektionen så ska vi fota en ute bild så jag har fixat de så jag gick hem direkt så kom hem 2 timmar tidigare :) Det är mys så nu ska jag ta och mysa med mamma i soffan och ha en underbar dag.
Bara så ni vet är inte bilderna dom bästa, tog dom med mobilen så. Vissa hamnade på sidan nu men dom ville inte bli åt rätt hål -.-















 


Studiedag
Publicerat den

Grymt skönt att va ledig på en måndag! Gud man känner sig så glad :) Har inte gjort så mycket dåra men jag har handlat lite med mamma och så har jag fått ett nytt iPhone skal! 
Amazing! Har köpt hårfärg, en röd brun färg vet inte om jag ska färga idag eller inte. vi får se. Vill bli lite röd hårig har velat det under hela sommaren men det är inte kul att va röd hårig under sommaren då bleks det och blir organge. Men nu hinner ja inte skriva mer, måste hjälpa min lilla vän med hennes blogg. 
Lite bilder från idag :)







Ska jag eller ska jag inte?
Publicerat den

Nu sitter jag här och tänker ska man ta och köpa ett bar Jeffrey Campbell? Dom är snå snygga men undrar om man passar i dom, men det tror jag. Dom är ju ganska dyra också men tror kanske att jag ska köpa dom. Vill gärna ha era tankar och vad ni tycker :) 
Dom här vill jag köpa såna fall 


 


Mys!
Publicerat den

Fotograf: Jag Redigering: Jag
 
 


okej, behöver hjälp från er nu.
Publicerat den

Jag vet att jag har frågat förut men fick inget bra svar. Jag måste ju färga håret snart igen för utväxten börjar bli för mycket. Så ska jag färga mitt hår mörkrött igen ? eller? jag tyckte att jag passa i de. Men det var ju då nu är nu. Men vad tror ni ? annars vill jag ha ljusare bruntt än vad jag har nu. Snälla svara så jag vet vad ni tycker om de. 

här har jag rött hår :D (är inte världens finaste på bilden dock)
 
 


nytt till mobilen
Publicerat den





Jag längtar till julen så mycket
Publicerat den







Little things
Publicerat den

 




Nu är det över :'(
Publicerat den

Har inte varit så här ledsen sen ja du, vet inte typ när mina föreldrar skilldes. Det var så sorgligt jag gråter fortfarande. Det var de bästa jag har sätt på 100 år jag gillar inte drama man fan för Prison Break så gör jag de, jag skulle kunna titta om på det igen men jag ska vänta tills jag har lugnat ner mig. Men absolut var de helt underbart, så nu som gillar lite adrenalin & spännande och såklart kärlek så titta på Prison Break man blir kär direkt. Jag är helt fast, men det var ju 7 år sen den gick på tv men jag kommer ju inte ihåg så mycket från de. Man blir kär på nytt, och slutet är det mest underbaraste jag någonsin har sätt. Jag bara gråter hela tiden! Helt underbart.
Mitt tweet precis när jag hade tittat klart.







 


Ledig idag
Publicerat den

Sitter just nu på tåget för att åka till skolan och ha utvecklingssamtal, lite nervös för att jag ska gå dit med min pappa här aldrig gjort de förut han är ju lite sträng också men det går säkert bra. Men sen efter så ska jag hem och fixa lite.

Sen när mamma kommer hem ska jag och hon åka och handla lite. Det känns fortfarande så tomt utan mina syskon hemma liksom när det bara är vi 2 men jag ju direkt inte gör något åt de. Ha en bra Torsdag (Y)



Dom gör så jag klarar genom skoldagen
Publicerat den


 


Tumblr
Publicerat den



God morgon & Aj!
Publicerat den

God morgon. Vet ni jag är helt vaken och klockan är halv 4 på morgonen men jag förstår varför för jag somnade kl halv 6 igår. Det var mysigt men jobbigt att jag inte kan sova nu. Så jag ligger och myser i sängen själv (Y) Idag är de onsdag och det är en jobbig dag i skolan, men det kan man nog klara sig igenom eller hur? Ja. Sen efter dena dag då är vi lediga. Mhm oh yeah. In your face. Det ska bli så skönt vi är lediga i 5 dagar fast med helgen men vem bryr sig 5 dagar det är som ett litet lov :) nu ska jag bara skriva en sak till jo min älskade Alice fällde mig igår vet ni jag har stukat foten tack vare de. För när hon gjorde de så veks foten så den stukades ja ni vet ju hur de blir. Så jag kommer gå runt och halta idag :/ Men jag ska tänka på Mopsar då blir jag glad!



Dags att börja blogga igen?
Publicerat den

Jag har bestämt mig att jag måste nu börja blogga igen! Men har inte varit på blogg humör och har inte haft så mycket för mig. Men får ta och skriva lite dåra. Igår så gick man till skolan som vanligt men vet du. Vi slutade 1 timme efter vi kom dit. Det SÖG! Men efter vi sluta så gick jag och Alice till Liljeholmen centrum och åt subway (Y) MUMS Efter de så gick jag lite i affärer och sen åkte jag till Handen och shoppade lite kläder. Sen när jag var klar så gick jag till mammas jobb utan att hon visste så jag gick till baksidan och satte mig framför hennes bild och tittade på Prison Break. Sen så när hon kom ut så började hon asgarva åt mig. Sen när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket.
 
Jo och vet ni? Jag spelade Bingolotto för första gången på vet ej hur länge (i söndags asså) det var så kul! Måste göra det igen snart :) Sen så är vi lediga på Torsdag tills Tisdag nästa vecka. Helt amazing :D
 
Det jag köpte igår
Svarta Jeasn: Ginatricot
Röd tröja: Ginatricot
Grön med nitar: Cubus


Fotolektion
Publicerat den













Mitt första inlägg från mobilen
Publicerat den

Ligger i sängen och ska ta och sova snart men jag hade tänkt att titta på ett avsnitt av Prison Break innan jag går och sussar. Det här är mitt första inlägg från mobilen, men jag tror att det kommer bli flera. Men nu måste jag börja kolla annars så blir det för sent. Godnatt :)



Jag vill ha!
Publicerat den



Rubrik??
Publicerat den

Sitter framför tv:n typ halv död! Allt bara suger just nu (den känslan jag har) Men såklart gör de ju inte de kan ju inte klaga. Men idag fick jag veta att jag kommer vara ensam på Julafton.. Mamma jobbar? Liksom vafan? ska jag vara ensam till typ 5 för då ska vi iväg men endå! Jag vill inte vara ensam på julafton. Aja mitt öde sånna fall. Jag måste fortfarande komma på fler julklappar har för många människor som ska ge mig saker.  PANIK! 
Jag var ju hemma från skolan idag.. ja jag mår skit så jag stannde hemma men imorgon blir det skola igen! (Y) 
& imorgon efter skolan ska jag shoppa lite för har hittat lite plagg jag vill ha :D Vad jag ska göra i helgen vet jag faktiskt inte. Känner inte för att hitta åp något då. Men det är mina planer och problem HAHA 

Love this boys! <3


Julklappar
Publicerat den



HAHAHA xD
Publicerat den

Är inte på blogg humör :/ 
 




Hinner jag?
Publicerat den

Undra om jag hinner skriva det här inlägget inte för att det blir så lånt men nu kör vi! 
Hej...! USCH måndag blää! Men jag är ju pig som jag alltid är (Y) yeah right. Så man ska snart dra sig ner till bussen för att åka till skolan, det ska väl bli kul att åka till skolan. Ja men visst såklart! eller? 
Hade inte något speciellt intressant att säga vill väl bara vissa att jag gick upp ur sängen imorse! och fan vad mörkt det börjar bli nu när man går upp! Man tror ju att man bor i rymden... oj!! kolla klockan! Måste klä på mig nu! BYE! 


Nu börjar skolan, det betyder då börjar bloggen.
Publicerat den

Höstlovet har varit lite upp och ner. Hänt bode bra grejer och dåliga grejer. 
Men det ska bli skönt med skola så man får liksom tänka på annat, för just nu är det mycker så flytter runt i mitt huvud. Det blir mycket bättre om man är i skolan, för när man e hemma så bara tänker man. AJA men kan berätta lite om igår eller vad är det å berätta ? 
ehm träffade några som jag inte träffat på länge, jag pratade lite med min bebis från Dalarna och ehm ja vad mer? Små bråkade med en annan. Aa så det var ju en lite jobbig dag men endå bra. Kom hem kl 1 i morse. 
Så är det tidig skola i morgon.. Men jag vill inte att inlägget ska bli så långt så ska sluta nu. Ska försöka göra en videoblgg snart igen. 


Helt borta
Publicerat den

Har inte skrivit sen ja du jag vet inte. Men mycket har hänt sen jag skrev sist. Ehm jag har fått min älskade iPhone nu och jag har fått nästan alla mina skall till den saknar bara ett så då har jag 7 men ska få mer :D 
ehm ja vad har hänt jag har lov och varit hos min pappa över helgen och i tisdags, igår fick jag min mobil och jag har ett nytt nummer jag vill inte lägga min bebis ifrån mig! Den ska vara med mig över allt. 
Igår hände det en annan konstig sak också en kille jag pratde med för typ ett halv år sen skrev till mig igår och jag hade förtränkt den jäveln men nu skrev han till mig igen och fan ta han! Men man kan ju säga att man har ju saknat honom lite ;) 
ehm något mer intresant ? nej tror inte det. håller fortfarande på med mitt älskad Prison Break och jag har fått en crush på Wentworth Miller som har huvudrollen i serien men vad ska man göra ?. Aa jag pratade i skype med Ebba men hon försvann så det blir väl att titta på prison berak och sen så ska jag duscha har inte planerat dena dag men ihelgen ska jag ut och träffa några ska bli kul. Men ha det great. 

Gammal men jag tycker den bara är så himla bra :) 
(det är inte orginalet)