ARG.SE
Publicerat den

Jag är på den lägsta punkten av mitt liv just nu. Jag är ju som ni vet uppe i Fjällen och åker hem på söndag, nää men vad tror ni händer ? JOHN & FUCKING EDWARD KOMMER TILL SVERIGE I MORGON FÖR ATT GÄSTA MELODIFESTIVALEN! Men är dom dumma eller? jag kommer inte kunna träffa dom för jag är fast här. Den känslan jag har går inte att beskriva. Jag har träffat dom varje gång dom har varit i Sverige enda sen jag börja gilla dom. Jag känner mig som ett dåligt fan, nej men mina fina vänner ska åka till Karlstad och träffa dom jag ska kanske få prata med nån av dom. De gör de ju lite bättre men ändå mår så dåligt att jag är påväg att börja gråta nästan. Förmodligen ska dom också komma nästa helg så men ändå.
 
Förlåt för de arga inlägget men jag mår verkligen skit. Här uppe händer de inget speciellt. Hoppas ni har en bra helg för min kommer suga.
Puss. 




Stöten
Publicerat den

Hej hopp! 
Jag tänker göra ett snabbt och tyvärrkort inlägg. Vi kom hit igår bilresan tog 6 timmar typ, men de gick bra. Sen idag har jag åkt hela den just nu är jag inne för vi har precis ätit lunch så ska smälta maten lite sen ut igen. 
Grymt sköna backar har dom här, har varit här förut men de va typ 5 år sen om inte mer. 
Har tyvärr inge mer att berätta för alla vet ju hur de är att åka skidor. MYYSS! 

 
 


ÅKER IMORGON!
Publicerat den

Jag åker imorgon, ska bli så kul en hel vecka borta och bara åka skidor. De här är nåt jag har längtat efter. 
Men tyvärr så kommer jag kanske inte kunna blogg så mycket men jag ska försöka så mycket som möjligt så bli inte ledsna om de inte blir så mycket bloggande. Men jag kan ju göra lite videobloggar för de är lätt att ladda upp från mobilen typ. Men jag hoppas ni kommer ha ett bra Sportlov! 
 
Jag är hos min kusin just nu, jag ska sova över här för vi ska åka tidigt imorgo.. ugh men endå då kommer man ju upp ja typ hyffsat. Men nu ska jag gå. 
Puss.
 


Avfärgade
Publicerat den

Som Rubriken säger så avfärgade jag mitt hår igår, de blev inte som jag hade hoppats men jag blev nöjd endå. Vi får se om jag kanske gör de igen, för de sliter inte på håret som färgning gör så man kan ju testa igen. 
Så jag kan rekomen dera att göra de Color B4 vad de jag använde den går att köpa på Ica Maxi och den är inte så dyr ( enligt mig ) Så om ni får för er att prova ta den för den ger efekt :) 

 
 


Hemmagjord Pizza
Publicerat den

 
 


NYTT!
Publicerat den

Jag fick hem mina skor jag beställde! dom är så fina och jag bara älskar dom. Jag köpte dom på Nelly.se och dom va på rea så betalade bara 149:- för dom. Så nu får vi se när jag får börja använda dom.
 
 
 
 
 


Dom är ju bara för underbara!
Publicerat den

 


Jobbigt? JA!
Publicerat den

Förlåt för att de inte blev något bloggande idag men konstigt nog glömde jag bort bloggen idag. 
Men jag ska berätta lite och förklara en sak för några av mina läsare att anledningen till att jag inte har varit i skolan är för att jag vet att jag inte skulle klara av att gå nu när allt är lite upp och ner, de räker med att jag har jobbigt hemma för om jag skulle gå till skolan skulle jag bara bli för stressad och bryta i hopp. + jag vill ju inte att dom jag umgås med ska bli påvärkade av mig i skolan. Ja jag vet jag är ingen ängel men jag mår skit när jag inte går till skolan de känns som bara fel när jag inte är där. Jag hoppas ni kan förstå lite varför jag inte är där. 

Men nu ska vi inte tänka på de längre, ville bara förklara. Men jag har bestämmt mig att jag ska börja göra mer videobloggar t.ex kanske 2 gånger i månaden eller nåt sånt. De är ju lite roligare än att titta på massa text hela tiden? eller hur? 
Men jag ska göra en videoblogg innan jag åker i alla fall. Nu har jag nog inte nåt mer att säga, jo jag ska i alla fall försöka gå till skolan imorgon, jag vill! 


Pretty Little Lairs
Publicerat den

Nu ska jag då ta och titta på ett avsnitt av Pretty Little Lairs de är så grymt bra. Ni borde kolla på de om ni inte redan har gör de :)
 


Summer outfit
Publicerat den



5 Dagar kvar !
Publicerat den

idag är de 5 dagar kvar tills jag åker iväg till fjällen i en vecka, bara komma iväg från allt så skönt och jag längtar så mycket. Ska åka skidor och bara tänka på annat, jag ska åka upp med min moster och mina kusiner & min kusins kompis familj. Men de ska bli kul och de kommer komma massa bilder från de men som jag sa så är de 5 dagar kvar! 

Nu när jag ändå pratar om dagar så är de 203 dagar kvar tills jag fyller fucking 18!! Den känslan att veta att men blir "vuxen" HAHAH nej men glad över de. och på min födelse dag ska jag tatuera mig men vad är jag lite osäker på fortfarande men jag ska göra de. Längtar till de med. SÅKLART! 



ehm..
Publicerat den



Dagens låt dåra
Publicerat den

 


Länge sen sist
Publicerat den

Jag har varit hur dålig som helst på att blogg och jag måste säga förlåt för de. De finns några anledningar  till varför 1. jag har inte mått så bra så min blogg känlsa fanns liksom inte där. 2. Har inte haft något intressant att blogga om. 3. hade tröttnat på min design, jag gillar inte att blogg om jag inte gillar designen.

Men som ni kanske ser så är bloggen annorlunda, jag är inte helt klar har lite kvar att fixa men annars funkar de. Jag känner att den är lite vågad på nåt sätt men ja vi testar ett tag. 
Jag kan berätta lite vad som hände i helgen då. Fredagen hände de inget speciellt jag bara tog de lugnt och skacka med människor, på lördagen så drog jag in till stan och mötte Ebba & Isabell och jag fotade lite till mitt projekt. Sen så drog vi hem till Isabell och hade de awesome som alltid. Sen efter typ 2 timmar kanske så kom Wilma och så pratade vi lite och spelade Wii. Sen så drog vi ut fast alla åkte hem typ då men ja de va en trevlig lördag. Har saknat dom tjejorna så mycket, jag får bara upp massa minnen från sommaren när jag tänker på dom. Underbart! 

Ja inget mer speciellt hände riktigt, men idag så kom min bror på besök och åt middag med mig och mamma. Trevlig trevligt. Sen har de inte hänt så mycket. Jag beställde att par skor till mig själv, de va ju rea så då måste man passa på. Men nu ska jag ta och sova. Puss på er!  



Converse eller vans?
Publicerat den



Dålig uppdatering
Publicerat den

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag har inte varit på humör så.. Men nu när jag väntar på tåget kan jag ju skriva lite.
Igår va jag i skolan och de va väl kul eller de va jobbigt att jobba eller försöka jobba. Vi håller ju fortfarande på med projektet om fördomar. Idag får vi ge oss ut i världen för att fixa men jag kan inte göra de tyvärr. Igår så invigde jag mina skor, känns bra. Men nu ska jag lyssna på lite musik när jag väntar på tåget, skola idag också. Nu kör vi!



Mina skor har kommit!
Publicerat den



Hej hej!
Publicerat den

Jag vet att jag inte har skrivit på länge. Men nu tänker jag skriva lite. Jag har börjat titta på "The Walking Dead" och gud va de är bra, man får en sån adrenalinkick de känns som en jätte lång skräck film eller de är inte läskigt utan bara lite äckligt. Just nu sitter jag i sängen och myser med min katt och tittar på "The Walking Dead"är redan på säsong 3. Aa imorgon är de måndag och jag kommer få mina skor imorgon!! så glad men helgen har varit chill jag tränade lite igår eller kanske lite för mycket för har grym träningsvärk men de är så värt de. Jag har inte gjort nåt mer intressant, jo jag har köpt en spegel till mitt nya rum men de är ju inte så intressant. Men nu börjar de bli intressant här så nu måste jag sluta. Ha de bäst! 



Rosa!
Publicerat den

Jag laddade ner appen som alla snackar om "cocoPPa" och man får så gulliga appar. Man blir glad när man låser upp telefonen. HAHA men jag Hissar de stort! 
De är ju tyvärr lite knepigt att förstå men så fort man fattar så går de grymt bra. Så ni kan ju testa.


KLAR!
Publicerat den

De känns som en börda har försvunnit. Jag är klar med projekt uppsatsdelen, känslan jag har nu är helt ofattbar. Har suttit uppe hela natten för att få den perfekt. Nu måste jag bara skriva en loggbok sen är jag klar för denna vecka. 5 sidor GALET! aja nu ska jag ta och sova tror jag. Skriver mer i morgon när jag är pigg för jag halv sover just nu bara så ni vet. Aja här är min fina uppsatts i fem långa sidor. :)

                                                                            Känner mig som en stolt mamma!


Nytt rum snart!
Publicerat den

Jag får panik jag kommer inte bli klar tills på Fredag men jag kämpar på! 
Idag har jag inet gjort så mycket jag har planerat lite med mitt nya rum och hur de ska bli, vi ska börja fixa lite smått imorgon och så ska vi köpa lite nya möbler. GLAD GLAD! Nåt mer spännande har tyvärr inte hänt. Just nu sitter jag i skype med Ebba och så ska jag skriva lite på Projektet som ja ska va klart till på fredag. Så önska mig lycka till, jag har ju inte kommit så långt så nu kör vi! 

                                                                                      Jag har långt kvar!
 


Marry me Justin?
Publicerat den

 


The Best
Publicerat den


 
 


superheroes can't be gay
Publicerat den

Kom precis efter första skoldagen dena vecka eftersom jag inte har idrott så slutar jag tidigt varje måndag. Vi har ett projekt vi ska göra nu ett tag om fördomar de är väl kul men jag är oskar vad jag ska forska om och så. Men efter lektionen så gick jag,Julia & Emma och åt i centrum för vi ville inte äta skolmaten för den va blä! Efter de så skulle jag följa med dom och visa vägen till Eriksdalsbadet för dom viste inte väggen så bra. Sen åkte jag hem och nu är jag här, dagen har varit bra och jag känner att jag verkligen trivs här nu, de är så skönt. Gillar skolan sådär men de finns många fina människor i den :) Jag fick precis ett sms från posten att min skinnjacka har kommit så jag ska be mamma skjusa upp mig så jag får hämta den. Inge mer spännande har hänt hittils men ni får en bild på jackan sen puss. 

Här får ni en låt som våran lärare visade för oss på våran lektion VARNING (den fastnar på hjärnan)


Skinnjackan & -6
Publicerat den

Sitter nu på tåget. Jag är inte på humör idag, allt är bara skit och inget vill fungera! Jag har skinnjackan när de är -6 ute jag tänker inte heller. Nää jag vill bara att den här dagen ska ta slut för jag nej usch men jag kanske blir på bättre humör när jag kommer till skolan eller de får man hoppas. Men annars är de bra, slutar tidigt idag så jag har bara en lektion "skönt" men nu ska jag lyssna på musik och bara inte bry mig om nåt.



Helgens slut.
Publicerat den

De har varit en mysig söndag. Jag har tagit de lugnt och städat lite, sen när mamma kom hem så har vi pratat lite och ja. Sen till middag blev de svampmacka och grönsaker, gud så gott de va! Imorgon är de skola :/ jag kan inte klaga gillar faktiskt att gå till skolan nu. Jag ska snart lägga mig för är lite trött av mig och förlåt för de dåliga bloggandet. Jag måste skärpa mig nu! 



Film & Godis
Publicerat den

Har inte haft nån blogg lust men endå så tänker jag skriva nåt litet. Idag har jag absolut inte gjort nåt! jag skulle träffa Ebba & Wilma men Ebba är sjuk och jag vill inte bli sjuk. Så de blev inget, men jag har myst lite med mamma och sen myst med mig själv. Just nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film men vilken vet jag inte. 

Jag tror inte jag berätta de men jag har beställt mina Hunter stövlar nu så jag kommer förmodligen få dom nästa vecka :) Glad glad, och så kommer jag få min jacka nästa vecka också. De kommer bli en bra vecka nästa vecka. Men nu ska jag äta lite godis och kolla på film. Ha en bra lördag.