Inläggen blir konstiga
Publicerat den

Inläggen blir konstiga när jag skriver från mobilen så ni vet. 


det är kallt här
Publicerat den

Just nu ligger jag i sängen här i Dalarna och här uppe är det kallt kan man säga, håller på att frysa bort. Men det är alltid lika kul och mysigt att va här uppe men ja har ju ingen Internet på datorn så det suger. ehm ja... vad mer kan jag skriva? jo att min tå som va bruten verkar ha växt fel så kanske måste in och brytta tillbaka den. AJJ!
men får se, det kanske blir sjukhus imorgon endå. Är trött kan ju inte sova på nätterna men ska försöka endå. puss, godnatt ^^

Nu ska jag sova i min älskade jedward tröja hahah xD


inte trött & ingen telefon
Publicerat den

just nu ligger jag i sängen och måste sova för hos pappa måste man sova tidigt men blä! + jag kommer inte få min mobil på ettag heller. Asså fan ville inte ha den här skiten längre.

imorgon blir det dalarna och då vet jag inte vad jag skulle säga direkt men aa. Det kommer nog bli lite bloggande i helgen om jag nu kommer ihåg att göra det, annars får ni allt när jag kommer hem.





oj
Publicerat den

Jag fick precis veta att jag ska åka till Dalarna om 2 timmar så jag kommer kanske inte blogga så mycket nu under helgen. Men jag lovar att jag ska försöka. Men nu vet ni, det här blev ett litet snabbt inlägg så jag hoppas ni inte slutar läsa min blogg bara för att jag kanske inte hinner skriva något nu i helgen.


Min Hobby
Publicerat den

kalla mig galen men jag har en hobby och det är att jag samlar på badankor. Så fort jag ser någon så måste jag köpa den. Har inte så många men jag kommer få några i julklapp också. HAHA nu fick ni veta en sak som jag helst inte vill berätta för folk, dom tycker bara jag är konstig då HAAH 


ont & sömnproblem
Publicerat den

Jag sa ju att jag skulle gå till skolan idag men jag gjorde inte det för att faktiskt så gör det ondare idag. Det gör mig bara förbannad. Jag saknar faktiska skolan och dom i skolan. Liksom åhhh. Men en sak som är säker är att jag ska till skolan på Måndag annars skär jag av mig tån så jag slipper ha ont. 

+ Jag kan inte sova på nätterna. Jag var ju upp hela natten igår men jag sov typ 3 timmar på dagen sen inge mer, men på kväll så kunde jag inte sova såklart. Jag måste ha något fel? jag somnade halv 3 och försökte sova vid 1 men vafan det tog 1 & 1 halv timme. Nej usch. Jag hoppas verkligen jag kan sova i natt för imorgon ska jag till Dalarna med min pappa så aa får se om jag sover eller om jag kommer dygna? 


Kuddar
Publicerat den

Jag har en besathet av kuddar jag måste bara ha massor och alla ska vara i sängen asså det finns inget mysigare än allt annat. Åhh jag vill bara ha mer och mer. Just nu har jag 11 kuddar i sängen det är så mysigt :) Såna här kuddar vill jag ha just nu!
         
 


Drama på Twitter...
Publicerat den



Ny köpta saker
Publicerat den

Jag har köpt min älskade mysiga filt. Den jag ska ha i Januari på touren :D Sen 2 kuddar och en awesome borste.


Videoblogg
Publicerat den

Blev tyvärr jätte dålig kvalitet. Men fram över kommer det bli bättre.


GANGNAM STYLE BY JOHN GRIMES
Publicerat den

Gangnam styleThis made my day! Like come on, 1 av mina favorit tvillingar gör gangnam style. Det går inte att förklara mina känslor just nu! wwiiiie
 


Vad är allt påväg?
Publicerat den

Allt har blivit så annorlunda nu. Det känns inte som förr jag är fortfarand ett stort fan och så säger hon att hon gillar dom inte lika mycket. Jag slutar aldrig tänka på det faktiskt varje gång jag pratar med henne så blir det att jag inte vill prata om dom, och bland blir det att hon säger något som jag fattar fel bara för att jag vet att hon inte är lika inne i det. 

Jag vet att hon kanske kommer läsa det här sen och så kommer hon skriva något till mig. Men det kommer inte ändra vad jag känner, och sen när dom kommer vara här kommer det bara bli jobbigt. Jag känner att hon blir irriterad om jag säger något om det och att hon kanske har slutat gilla dom, att hon bara säger att hon gillar dom lite för att göra mig glad. Jag vet verkligen inte och allt är tyvärr bara så fel. Vill inte vara ett fan utan henna liksom , då är inget som förut och tänk när dom kommer nej usch jag vet inte vad jag ska göra faktiskt :( 

Allt är bara fel och ja vi får se hur det blir men vill inte att det ska ta slut.! 
Hon är min bästa vän så jag vill inte tvinga henne att göra något som hon inte vill.




FIlm innan jag ska sova
Publicerat den

nu ska jag titta på What Happens in Vegas sen ska jag försöka sova. Det blir tyvärr ingen skola i morgon heller så mamma ska ringa doktorn i morgon och så ska vi prata om min stackars tå. Ni kan få höra mer om det imorgon. Chao och godnatt 

 


Megamind
Publicerat den

Ligger och myser i sängen. Har haft en jobbig dag så det är alltid skönt :)


Blev ingen skola
Publicerat den

Jag hade fixat mig och allt sen så tog jag på mig skorna faktiskt så känndes det okej. Men sen när jag började gå så började det gör ondare och ondare. Så jag gick hem igen och nu gör det lite ont eller lite mer obehaglig känsla. 
Men jag har liggat i sängen hela dagen. och just nu sitter jag i soffan och degar. 


Outfit
Publicerat den



Pig? nej usch
Publicerat den

Skrivet ett snabbt inlägg innan jag måste gå. Jag är så trött för jag kunde inte sova.. jag förstår inte varför? så jag fick bara sova 2 timmar. Känns som att jag kommer vara grinig och jätte trött idag. Men hoppas att jag blir piggare i skolan. 




Publicerat den





Gangnam Style flash mob i Stockholm
Publicerat den

åhh om jag bara visste att det skulle vara så skulle jag varit med. Har ju lärt mig dansen nu! HAHA jaja check it out!



Klagar på John Bauer
Publicerat den

Jag går på John Bauer i Liljeholmen har gått där i en månad och jag trivs faktiskt det verkar vara en bra skola. En sak som jag hoppar höjder för är att vi inte har läxor ( inte för att jag skulle göra dom men det är tanken som räknas) Lärarna är lite stela men det är nog bara i början och förlåt för att säga det men om man typ ska gå hem måste man säga till läraren (eller det är självklart) men att någon hemma måste veta? VA ?? vänta lite nu
Vi går i gymnasiet och ni vill att vi ska säga till våra föreldrar och att dom ska godkänna? det är väl jag som person som väljer hur jag mår.! 

En till sak som ja tycker är så töntigt som inte äns min föra skola gjorde och den var fan så liten och konstig men den gjorde inte äns det jag ska berätta nu. 
På matten så blev jag lite arg på läraren och jag sa en sak som jag inte vill skriva här, så hon gick och hämta (mentorn över mentorerna) typ. Så han fick prata om det med mig. Aa och jag förklara som det va och bla bla bla, sen precis när jag ska gå "du vet att vi måste ringa din mamma va" när han sa det så börja den lilla rösten i mig asgarva liksom man gör det på lekis om någon har sagt något dumt. Men vafan vi går i gymnasiet jag är snart 18 och så ska han ringa hem till min mamma bara för att jag rött till mot läraran. Min mamma började faktisk också skartta åt det. 

Ja det är det jag stör mig lite på med John Bauer. Liksom vi är inte dagisbarn längre, när man går på gymnatiet ska man ha eget ansvar inte messiga lärare. Men jaja kan inte göra något åt det.
Vilket långt inlägg det blev men haha vill skriva av mig lite bara.


Blir nog skola imorgon.
Publicerat den

Ja precis skola i morgon om jag nu får ner min fot i min sko annars blir det hemma en dag till. Men tror jag kan.. bara vänta och se. 
Min helg har ju varit jätte kul? HAHA not. Mina vänner var ju här i fredags det var ju kul men resten av helgen så har jag suttit och tittat på How i met your mother. Liksom vilket live jag har. hmm jag känner att allt känns så bra just nu inga sura minner här inte. Men nu blir det mer How i met your mother igen -.- HAHA man det är bra ^^


Orkar inte skriva så ni får en bild
Publicerat den

ja som rubriken säger. Här får ni en bild av vad jag har gjort idag. Har jobbat lite på fanbooken.


Harry Potter!
Publicerat den



Fredag & Ledig
Publicerat den

Våran skola har studie dag idag soft men skulle nog inte gått till skolan endå såna fall men aa. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik senare ska några komma hit och vi ska ha det mysigt ( ni får veta senare vad vi ska göra ) jaa så ska jag börja min helg. Har liksom inte mycket mer att säga. Jo min tå mår bättre men det är himla öm fortfarande men det funkar. Så nästa vecka blir det skola och kanske lite haltande ? haha vem vet. 



Live While We're Young
Publicerat den

Vad tycker ni om One Directions nya låt? "Live While We're Young" jag gillar den faktiskt. Tyvärr jag är i en annan fandom men jag har alltid haft en liten crush på One Direction. Jag skulle så gå på deras konsert om du skulle ha en i Sverige jag skulle käpma. Så jag tycker dom är bra.. men nu tillbaka till låten jag gillar den faktiskt, det här är en låt jag kommer sitta och knarka ett tag men sen kommer den bara vara dåligt eller nåt? Men den på minner om en annan låt men kommer inte ihåg vad den heter ? hmm..`? nää kom inte på. Men nu som inte har hört den borde lyssna den är grymt bra faktiskt.




Publicerat den



Nya Twitter
Publicerat den

Vad tycker ni om den nya Twitter ? både appen och på datorn har blivit såhär (ni som inte har twitter, ni som inte har twitter vet inte vad jag snacka om) men det är kaos, eller jag tycker det är ganska bra cool att man kan ha en header cool men aja. 


Bilder som jag tagit
Publicerat den






Publicerat den



Teenager Post
Publicerat den









 


Min lilltå
Publicerat den

Nu är det såhär att jag är så awesome så jag har stukat/brutit min lilltå jag kan knappt gå.. usch lite arg på mig själv en riktigt viktig vecka i skolan och så händer det här? Ja du jag är så smidig så man kan bli liksom. Men det vad det jag skulle säg. Det här kommer nog inte vara det ända ni kommer få höra som jag har skadat eller vad det nu blir, jag är riktigt klantig av mig. Bara vänta och se. 




Fixat lite med bloggen
Publicerat den

Nu har jag fixat lite med bloggen. Har gjort en ny header och fixat andra små ditaljer. Hoppas ni tycket det blev bättre det tyckte jag men den är inte lika fin som alla andras vissa kan ju göra jätte fina och skit coola men nej sån är inte jag. Men nu ska jag ta och duscha Chao! 





KLAR!
Publicerat den



Gestaltningsveckan
Publicerat den

Jupp i skolan den här veckan har vi Gestaltningsvecka, det innebär att vi ska göra något som är komplat till Media och typ något sånt. Jag var i skolan igår så det fick jag veta vad det handlade om men jag gick hem så jag missade en lektion och är hemma idag också. Så då har jag fått allt Pimat till mig om vad dom gjorde i går och vad dom ska göra idag, så just nu håller jag på att plugga som aldrig förr så jag inte kommer efter. så nu ska jag fortsätta plugga och jag ska se om jag hinner göra en ny header idag också :) 




How I Met Your Mother
Publicerat den

Jaa måndag.. en bättre dag kan man ha. Först så försov jag mig så var jätte stressad och så fick jag migrän under dagen så jag gick hem från skolan och ända sen jag kom hem så har jag suttit och gjort samma sak hela tiden, och jag gör det fortfarande. Tittar på How i met your mother ! det är typ den bästa serien som finns efter Big Bang theory ^^ men det är en stark andra plats (Y) jupp så nu ska jag titta vidare. 
 


1 år
Publicerat den

I dag IDAG var det exakt ett år sen jag träffade John & Edward för första gången, ett år sen jag fick en kram från Edward, ett år sen jag fick min första bild med dom... Jag är på väg att gråta det är ju helt underbart att det har gått ett helt år och under det året har jag träffat dom 10 gånger. Helt galet, men det känns som allt håller på att ta slut :/ jag vill det inte men det verkar det va som. Men vi får se vad som händer. Men om mina vänner lämnar så lämnar jag. Det kommer nog vara det svåratse i mitt liv liksom att lämna dom jag älskar och aa :( men vill inte vara den ända kvar. 

Min första bild med dom. 

Den här bilden togs dagen efter... den betyder så mycket för mig!


Vad är det som händer?
Publicerat den

Hmm är det slutet av detta? det vill jag inte. Den känslan att kanske lämna allt nej den kan jag inte ta. 
Men om det nu är så att mina vänner lämnar så gör jag det med, det känns som att jag är lite för gamal och jag håller på för mycket har så mycket saker. Men nu när min närmaste vän sa att hon inte har känslor för dom så krossade det mig, för jag är inte redo att lämna än. Det har bara gått 1 år men ja.. vet inte vad jag ska göra faktiskt. Gör mig lite ledsen av tanken av att ta ner allt från väggarna och det skulle bli så tomt... Mina tankar bara går runt och runt. Jag vill ju liksom inte sitta och vänta på dom själv så allt blir ju bara fel. Mitt liv är så confusing right now. Så bye nu. 

Mina vänner betyder allt. Så jag gör som dom gör! 
 
 


Måste lära mig att dansa sådär
Publicerat den

 


Jedawd - Luminous (Remix)
Publicerat den

 


Fan, varför måste det vara så svårt?
Publicerat den

Jaa det är ganska svårt att hålla på att blogga mycket. Men jag försöker ju :P 
Ja du har inte gjort så himla mycket idag då.. lite pissed off för att jag inte kommer få min mobil idag, den är inte klar så jag måste vänta änu längre -.- FYFAN!  
Ja det här var ju ett roligt inlägg men det var allt så HAHA xD 


Kisse katt
Publicerat den








 


Skal
Publicerat den

två skal till min nya bebis :)


Slutade tidigare
Publicerat den

Hejsan där.. Idag fick jag faktiskt sovmorgon helt underbart, och ja vi hade skolfoto på morgonen hoppas det blev bra så mamma kan få en ny bild att hänga upp på väggen :) Efter det så hade vi entreprenörskap i en timme, det var en grymt chill lektion satt mest och skojja och lekte. Jag visade min klubba jag fick igår och alla var typ jätte konstiga HAHA ja jag kan säga att det hände lite roliga grejer den lektionen. Efter det så blev det är äta lunch det var något konstigt men det fanns curry sås så det var ju smaskens (Y) och jag slutade efter det så kom hem för typ en timme sen kanske och nu sitter jag här. Jag måste städa lite i mitt rum, ska få gäster idag för det var min födelsedag igår så ska få presenter :D Mer vet jag inte dåra. Men nu måste jag städa på mitt skrivbord och ja lite till.
 


Första inlägget
Publicerat den

Hej jag är Elli och jag är 17 år och nu är det dags att börja blogga. Den här bloggen kommer det vara mycket bilder i och lite Jedward HAHa men inte så mycket, nu kommer säkert alla som läser det här bara nej usch. Men jag bryr mig inte. Om du inte gillar vem jag är så har du inte här att göra, Jag använder en Nikon D3100 som jag fotograferar med, så det kommer förmodligen komma upp många bilder som jag tar. Här fick ni ett litet inlägg om mig, hoppas ni kommer fortsätta läsa här. Bye peps.