Lil Bub
Publicerat den

så söt katt. 


God morgon
Publicerat den

Ja nu är de måndag igen då. Men de är bra endå faktiskt är på tåget just nu så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg. Det blev en lite stressig morgon faktiskt men de är jag ju nästan varje morgon om jag ska va ärlig. Men blev klar och fick slänga i mig lite mat sen springa ut. Men ja som sagt är de måndag idag så jag har bara en lektion sen ska jag träffa en gammal vän :) så de ska bli kul. Men mer vet jag inte, hoppas ni har en bra måndag de tror jag att jag kommer ha i alla fall.



Naked
Publicerat den

Jag har sutit och tvekat i massa månader på om jag ska köpa de eller inte men jag tror jag kommer göra de när jag får pengar då blir dom här 2 mina. Men de blir nog under sommaren för de är typ då jag kommer ha pengar.
 


Söndag
Publicerat den

Nu har de blivit söndag skönt och gud va den här helgen har gått snabbt, imorgon är de skola som vanligt så jag har kort dag och jag ska kanske träffa en kompis efter. Men jag har inte planerat att göra nåt speciellt måste fortfarande ta hand lite om min mamma efter hennes operation. Men jag ska nog ut och springa lite och se ta de lugnt och ha en slappar dag. Snart är de maj gud va de här har gått fort, snart har man ju sommarlov också nää fy vad skönt.
 


Twitter
Publicerat den

Ni kan ju ta och följa mig på Twitter och få veta lite mer om mig. Alla mina tweets jag skriver ^^ Klicka på bilden för att komma till min Twitter.



Ny väska
Publicerat den

Fin dag, just nu står jag och väntar på tåget för idag börjar vi lite tidigare än vanligt för vi har ju nationella så då ska man va där halv 9 -.- men de får man leva med. Så jag han inte att skriva innan jag åkte så får göra ett snabb inlägg nu har inte så mycket att skriva men vi kör endå. Och igår så köpte jag en ny väska för min gamla väska gick sönder så nu har jag en ny yayy men nu ska jag va social med Julia och Emma på tåget.



Patetiskt
Publicerat den

Ja som ni flesta vet är ju Justin Bieber i sverige och de är ju kaos som vanlig dåra. Jag såg precis en video på ett par tjejer som gråter för att dom inte fick se han, bara för han gick in direkt och hade en mask på sig. Men snälla tjejer vad trodde ni? De är Justin vi pratar om han får ju fan inte gå ut utan 5 vakter runt han och han kanske inte vill ? har ni tänkt på de? De kanske är jätte jobbigt för han att ha 1000 skrikande tjejer efter honom 24/7 ja du prova de en dag så får du veta varför han gör så. Men skärp er vafan de är ni som är respektlösa!






Tandläkare & Äppelpaj
Publicerat den

Jag är inte så bra när de gäller bloggen men de är roligare att blogga nu på våren och sånt, men idag så va jag hemma för skulle till tandläkaren ehm ja jag kan säga att jag va livrädd och jag skulle laga men de blev inte av för att jag öppnade aldrig munnen haha ja klandra mig inte, men jag ska ditt den 3 juni igen men då ska jag få lungnande så haha ja annars får dom hitta på nåt annat. Sen när jag kom hem från de så gjorde jag lite äppelpaj så nu sitter jag här med den och mumsar :) I morgon blir de skola som vanligt och sen vet jag inget mer tror inte de kommer hända något speciellt den här veckan, jo vi har nationella imorgon och nån annan dag tror jag. 



En ta de lugnt dag
Publicerat den

Som ni vet så är jag en twitter människa & Tumblr men jag tänkte de är ju fler som har twitter och jag har börjat med att bara skriva på svenska så om ni vill följa mig där så klicka här eller på bilden. 
Ja idag är de fredag och jag är faktiskt ganska trött somna ganska sent igår.. inte bra men så blir de ibland, i mitt fal ganska ofta. Jag har inte gjort något speciellt idag har hjälpt mamma med lite saker och städat huset och eldat tråkigt men ibland måste såna saker göras. Jag blir ensam hemma restan ev dagen de är skönt så jag kan ta de lungt och inte behöva göra så mycket saker. Hoppas ni kommer ha en bra fredag kanske till och med bättre än min? nä knappast en hel chill fredag ä jag längtar tills mamma åker. haha ja men nu ska jag ta och göra lunch.
 


Fick hem i posten
Publicerat den

Jag kan säga att jag är jätte trött och klockan är bara 22.. liksom va? men ja jag ska sova tidigt eller i alla fall försöka med de. Jo en sak jag fick hem de jag hade beställt idag!!! Grymt glad och nöjd. 











KLAR!!!
Publicerat den

Nu är den klar! Skönt... nu ska jag ta och sova en stund och sen ska jag och mamma åka och handla så vi har mat hemma sen vet jag inte rikgtig vad jag ska göra, men jag hoppas ni har en skit bra dag och de här blev ett kort och tråkigt inlägg men skriver mer sen är så himla trött just nu.


Design
Publicerat den

Ny design som ni kan se, ehm ja den är inte helt klar men ser hyfsad ut just nu. Som ni ser så är de ju gammla headern som är där den ska jag självklart också fixa men har inte hunnit de en så bloggen får se ut som en sopphög ett tag innan jag får klart allt men ska försöka bli klart imorgon :) Men jag vet inte om de blir så får se.
Ja såklart så har jag inte sovit än och jag ska upp om två och en halv timme så de ska bli kul att se hur de går. Men de går säkert jätte bra, men ja hoppas ni klarar av att läsa bloggen när den ser lite rörig ut :) GODNATT!



Mina tankar är med dom i Boston
Publicerat den

En helt vanlig jävla Tisdag! Men ja jag sov bara 2 timmar i natt men va hyffsad pigg endå så gick jag upp och fixa och så sen åkte jag till tåget. Sen mötte jag upp Emma och åkte till skolan. Fick sluta tidigare för att dom flesta i min grupp va sjuka. Nu är jag hemma och är så trött men ska åka iväg med mamma först innan jag få lägga mig i sängen och dö en stund. Har ni hört va som hände i Boston i natt? usch så vidrigt och hemskt har läst mycket om de och jag kollade på Aftonbladets livestream i morse. Mina tänkar är med dom! En kille tänkte fria tills sin flickvän men hon gick bort :( en 8a åring dog nää de är hemskt att människor kan göra såna saker.
Ja mer spännande har inte hänt tyvärr men jag ska försöka sova tidigt i natt vet ej om de kommer funka men men
 


SHOPPA!
Publicerat den

Ska beställa hem nya sminkborstar :) Ska också beställa hem till smink när jag endå håller på.


Sömnproblem
Publicerat den

 Jag kan ju passa på att skriva nu när jag ändå inte kan sova, Jag har inte kunnat sova på många dagar jag somnar vid typ 4-5 och sover inte alls länge. Men de jobbigaste nu är att jag dygna igår och sov inget under natten och hur i helvete kan jag va vaken och pigg? De går inte ihop så jag börjar undra lite om vad de är med mig, för jag vet ju själv att jag behöver sömn! Jag känner ju liksom att kroppen vill sova jag känner mig lite hängig men jag har försökt i 30 minuter så då sket jag i de.
Men nu går vi ifrån de ämnet, Idag va de söndag och jag fixade lite i mitt andra rum så nu ser de bättre ut så ett steg närmare till att flytta in där. Sen så var jag ute och cykla lite och fy vilken dålig kondition jag har asså.. jag får ta och fixa den. Inget mer speciellt har hänt jo min Pappa kom tillbaka och sover han sover här i natt de är väl okej tror jag. Nä men sen har jag mest tittat på Desperate Housewives som är helt underbart (har sätt de förut men de va ett tag sen). Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt de här, om jag inte somnar snart så får jag väl göra nåt. Där kom ett lite snabb inlägg :) 


Vill ändra på allt..
Publicerat den

Ja rubkriken säger de ganska bra själv, jag vill ändra på sättet jag är för de är inte bra och de märks för jag känner att jag inte är en bra människa, jag är lat, jag skiter i skolan, jag är inte bra hemma heller. Jag är inte en bra dotter eller vän och de vill jag ändra på! Jag måste ta tag i allt speciellt skolan men den kommer tyvärr va svårast att ta tag i för min del, jag har varit skoltrött sen 7:an de blev lite bättre efter men sen nu har de blivit värst jag skäms för att jag gör som jag gör.Jag kommer inte få någon framtid om jag fortsätter såhär så de bästa jag kan göra är att börja gå ditt HELA TIDEN! och försöka så bra jag kan, jag vet själv att de kommer bli svårt men de är något jag måste göra. Sen.. jag måste få ordning på mitt liv! De här är inge bra känner jag, jag måste börja ta tag i saker istället för att skita i de hela tiden. Jag blir ledsen på mig själv när jag tänker på hur jag är men om jag skulle kunna börja om så skulle jag gärna göra de. Jag har vänner som stöttar mig och de är jag grymt glad för så TACK SÅ MYCKET ni vet vilka ni är! Jag kan också känna mig grymt ensam och tycka att jag inte har någon, men de är ju mitt fel jag har gjort många fel i mitt liv och jag vill rätta till dom på de bästa sättet. Så om jag har sårat dig eller nåt så Förlåt de va inte meningen och jag vill gottgöra dig! Men ni ska få se jag ska ändra på hela mitt liv, de ska bli helt upp och ner. Med de menar jag att ni som läser min blogg ska också få se hur jag försöker få allt att bli bättre :) De va skönt att få skriva av sig och jag hoppas ni stöttar mig i de här för nu ska allt bli annorlunda! 


Muffinsbak
Publicerat den















 
 


Rosa till sommaren?
Publicerat den

Jag kan inte sova så jag tänkte att jag kunnde blogga lite då bara för att jag är så dålig på de. Men hej sitter i sängen i mörktet och kan inte sova de suger för ska upp om 5 timmar. Idag är de Onsdag och de är en tråkig skoldag inga roliga eller bra lektioner usch Onsdagar är min nya hat dag! Vilken är eran? 
Veckan har gått snabbt även fast de bara är Onsdag men endå snabbt, känns bra att va tillbaka i skolan igen saknat vännerna och skratten. De är inte mycket som har hänt idag, de va skola som vanligt roligt roligt sen efter skolan så åkte jag hem fick sällskap av Emma, sen åkte jag min syrra och mamma och handlade köpte en ny bb-cream så nu har jag de i alla fall yayy. Ja mer har inte hänt jo har kollat klart på New Girl de är underbart ska fortsätta följa de. Ja roligare har inte min dag varit faktiskt, morgondagen ska jag försöka klara mig igenom. Men ska ta och försöka sova nu igen (kommer förmodligen inte lyckas) men man måste ju alltid testa.

Håret! Vill ha längden, till och med färgen! kanske blir en sån färg till sommaren.


Bästa!
Publicerat den

 


De jag köpt idag
Publicerat den







Ikea
Publicerat den

Kom precis hem efter att ha varit på Ikea i 2 timmar, blev en snabb genomgång men har hittat sängen jag vill ha och ska förmodligen köpa senare. Men jag köpte inte så mycket bara en sak faktiskt. Men vi ska åka ditt sen och köpa mer möbler och saker till mitt nya rum. Ja jag har inte hunnit göra mer har inte varit hemma på dagen och ska förmodligen ta nåt att äta nu och kolla på ett avsnitt av 2 broke girls.



The Best Joke EVER
Publicerat den

Jag va tvungen att titta på videon 5 gånger för att fatta de första skämtet han läser. 
These two guys walk into a bar..
but the third one is a duck.



Följ mig på Tumblr
Publicerat den

Klicka här eller på bilden.


The hunger games
Publicerat den

Ja nu hade jag tänkt att titta på The Hunger Games och bara ta de lugnt. Ja ehm de känns konstigt att ha pappa här i huset igen men de känns skönt att veta att han har någonstans att sova :) Men nu ska vi inte prata om de! Min dag har absolut varit skit tråkig -.- haha har inte gjort nåt typ. Men imorgon ska jag och mamma åka till Ikea och kolla lite, ska köpa en ny säng och vi ska kolla runt lite på andra saker till mitt nya rum :)



Varit borta ettag
Publicerat den

Hej jag har inte skrivit på ettag men jag vet inte har inte helt kännt för de, men jag kännde för att slänga in ett litet inlägg nu. Ja jag har blivit frisk men inte helt frisk är lite snuvig fortfarande men annars så. Påsken har varit bra mys med släkten, men de är på väg att vända kan jag säga ehm jag fick reda på idag att min pappa och hans flickvän har gjort slut eller tagit en paus och nu har inte han någonstans att va, vet ni vad då? Han ska på här! Hos mig och mamma tills på fredag... Jo de känns inte så bra direkt. Att ha sin pappa i huset som han flytta ifrån för 9 år sen för att flytta ihop med hans nya men nu är de slut och nu kommer han tillbaka (inte till min mamma jag menar till huset) De, nej de är fel på alla sätt. Men annars är de bra faktiskt men jag ska blogga mer den här veckan de lovar jag, jag vill komma igång med mitt bloggande igen :)
 
Lite bilder från påsk.