Glömt bort
Publicerat den

Har glömt bort bloggen helt eftersom de inte har varit något spännande på gång riktigt. De är de fortfarande inte men jag ville skriva så ni inte trodde jag va död. I dag var de morsdag och jag va faktiskt ensam hemma hela dagen så de blev inge mys med mamma men de gjorde inte så mycket. Snart är de sommarlov och jag längtar sååå mycket! ska bli skönt att få sommar och sola, bada och allt sånt skit man gör på sommaren. 
Men jag lovar ska uppdatera mer nu för nu kommer sommaren! 

Älskar dig mamma du är min bästa vän!


Mys kväll
Publicerat den

Tänkte att jag skulle uppdatera lite, ja idag är de fredag jag hade planer men de blev inställt så jag har en mysig hemma kväll istället. Idag har jag mest legat ute i solan och slekt ja man får se om man blir brun nån gång. Sen så kom mamma hem och så grillade vi lite så de va mysigt. Nu har hon lämnat mig så nu är jag hemma själv ganska skönt faktiskt. Jag fick lite kläder i brevlådan idag men jag bestämde mig för att inte lägga ut bilder på de för de är typ de mesta jag gör lägga ut bilder på de köper eller så orkar jag bara inte ladda kameran? men jag fick ett linne och ett par shorts från Bubbleroom.se. Ja mer har jag inte gjort jag va ute och cykla lite nu sitter jag här och glor på Pretty Little Lairs. 



Shopping
Publicerat den

Var i Handen idag och ja de blev lite saker köpta.
Nagellack från H&m 39:50:-/st

Leggings från Gina Tricot 99:-

Top från Bikbok 249:-


Gjorde min dag
Publicerat den

 


Cheek!
Publicerat den

Måndagen klar då, gick till skolan som ja jag skulle men gjorde inte så mycket titta på The big bang theory och The walking dead. och till lunch blev de Subway med tjejerna alltid lika gott och alltid trevligt sällskap. Efter de så gick dom tillbaka till skolan och jag gick och köpte en plånbok så nu är den borta från min checklista. Vad mer har jag gjort? jo när jag kom hem så fick jag en present av mamma och de va en Victora's Secret parfym tack så mycket mamma! Men de har varit en grymt varm dag och ska nog skippa skinnjackan imorgon och ta jeansjackan då blir de inte lika varmt. De känns att sommaren är på väg, mys! 

 


HAHA bästa!
Publicerat den

Vissa människor verkligen bjuder på sig själva! Underbart.


Slapp dag i solen
Publicerat den

En skön söndag om jag ska vara ärlig men endå lite slö dag. När jag vakna så tog jag nåt att äta och sen gick jag ut och la mig i solen i en timme, de va riktigt skönt sen har jag inte gjort något mer speciellt jag har fixat lite hem städat och sånt så de blir fint tills mamma kommer hem ikväll. Har precis gjort mat och har ätit så nu sitter jag i soffan farmför datan och nördar. I morgon är de måndag och de betyder skola men de är väl okej. 

Bilder från idag.

 


En varm Lördag
Publicerat den

nu ska jag börja med bloggandet igen, nu är de typ sommar och då är de roligare att blogga. 
Idag vaknade jag av att min syrra kom hit och bad mig gå upp, sen så gick vi ut och så hade mamma sagt att vi skulle riva ner ett träd när vi får tid så då tänkte vi att de kan vi passa på att göra nu. Så vi har rivit ett stort träd idag, jag har sår överallt för de va typ tagat på vissa grenar så de va inte så kul. Sen efter de så åt vi lunch och sen så skulle min syrra cykla hem, hon bor i Västerhaninge och jag bor i Österhaninge så de är väl 2 kilometer men vi tog en annan väg så de blev lite längre typ en halv mil. Sen så när vi kom fram så åt vi glass med jordgubbar,banan,grädde och chokladsås. Mums! Sen så proppa vi in cykeln i hennes lilla bil och åkte hem. De är typ de jag har gjort idag nästan. Sen har jag sovit lite har varit så trött. Imorgon är de Söndag och de betyder att både Mamma och Pappa kommer hem (Mamma har varit i Skottland sen i torsdags och pappa på åland) så då ska dom komma hem. Ja men jag ska se till att mitt bloggande blir bättre!



Shopping!
Publicerat den

Jag va i Farsta idag med min Mamma och min Bror och de blev lite saker köpta :)