Glömde bort bloggen
Publicerat den

Igår så åkte ja till pappa och jag trodde jag skulle få mobilen men får den nästa vecka for sure. Det är ju bra. Men igår gjorde vi inte så mycket vi åt middag sen film mys men jag somnade i soffan haha så jag gick och la mig kl 22:00 haha men det var skönt att sova länge. 
Idag har jag och min pappas flickvän varit i nacka forum och shoppat men det blev inget för mig men hon hittade lite saker. Sen efter det så köpte vi fika och satt ute i solen det var trevligt. Mer har jag inte gjort vi ska se Paranormal Activity 4 ikväll ska bli kul. Sen ska pappa försöka hjälpa mig att beställa väskan för det funkar inte för mig. :/ Men annars är det bra ska se om jag hinner skriva lite ikväll också. 



typ är ett fult ord
Publicerat den

Okej nu ska jag ta och skriva nåt. Jag var hos doktor idag och förra gången tog jag massa prov och fick svar på dom idag, ehm ett av dom var inte så bra det var att jag har en inflammation i kroppen men det verkar inte vara något vanligt men aja... så jag fick ta lite mer prover idag, det är ju bara vänta och se. 
Jag har beställt väskan, den kommer om typ 20 dagar :/ men jag kan vänta. Ehm inget mer tror jag har hänt. 
Jag sov 2 timmar förut under dagen så ska snart duscha och fixa mig för att sova, är ganska trött och klockan är bara 20 i 8 så aa kanske lägger mig tidigt idag. Skola imorgon då måste man släppa med sig både kamera och dator.. surt men finns inget att göra åt det. 


HAPPY HAPPY!!!
Publicerat den

Jag fick en reply av tvillingarna (jedward) åhh glad som fan kan man säga! Mina känslor ära asdfghjkl !! 
Jag har fått en förut men då var det ingen big deal för aa den var tråkig HAHA ^^


....
Publicerat den





Ny väska, JA TACK!
Publicerat den

Gud har helt glömt att blogg idag, Jag startade inte datorn i morse och när jag kom hem så somnade jag. Så har tyvärr inte hunnit! Men nu kör vi. Fan vad jag var trött i morse så jag gick upp och fixa mig och åt sen så sov jag i en halv timme till. Det var Mys! Sen aa var det ju skola. Det var grymt chill idag, och jag jobbade på matten och jag fattade, helt otroligt :) Men det är ju bra typ?! Hmm vad mer har jag gjort... jo vi hade prov idag men jag kunde inget så jag fick gå :D Så jag kom hem typ 2 timmar tidigare än vanligt, så det var ju skönt. Aa jag har ju märkt att min väska börjar gå sönder ordentligt nu, dragkedjan fuckar och den är nött och aa lite annat så jag kollade lite på väskor och nu har jag hittat det jag letat efter. Den här ska bli min snart :)  



Ska man eller ska man inte?
Publicerat den

Ska man klä ut sig på Halloween eller inte? + det kommer vara grymt kallt också :/ Men hmm ska man köpa en dräkt för flera hundra för att ha bara en dag? hmm det skulle ju vara kul men aa.. 
Såna fall blir det att gå runt i den här på Halloween vad tycker ni? HAHA 



Mysss!!
Publicerat den

Nu ska ja myssa med varm choklad & mini marshmallows & kolla på Prison Break :) 


Stressad!
Publicerat den

Sitter i skolan och vi har Digitalt skapande och jag får lite panik, jag har ju inte varit här på ettag så aa jag har två uppgifter jag måste lämna in.. ehm aa men visst tror du inte jag har andra saker också?
Men det verkar ju som att vi inte behöver göra något den här lektionen så kan ju fixa det nu.
Men jag vill ju jobba med min Jedward sak till Entreprinörskap saken. Det är ju roligare men det är ju inte brottom, det verkar det här vara. Men åhh då måste man ju titta på youtube klipp och nej blä! 
Nu måste jag jobba! 




Älskar sov morgon!
Publicerat den

Det känns som en bra dag även fast jag bara har varit uppe i en halv timme. Med gud vad det är KALLT ute! Usch snart kommer vintern jag är excited för det men ändå usch det är kallt men ajja. Jag är faktiskt klar jag kan ju faktiskt sova längre jag märker ju hur mycket tid jag får kvar på mornarna. Så imorgon ska jag sova lite längre.
Ja Tisdag ehm.. det är väl en bra dag? Hoppas dagen går snabbt, vill hem och sova! 
Faktiskt så sov jag 7 timmar inatt, så himla underbart 7 timmar. Men jag vaknade upp kl halv 2 av att min mobil vibrera så jag trodde att kl va 7 så jag gick upp sen bara vänta? det kan inte stämma så kolla jag klockan en gång till så fattade jag att jag bara inbilade mig (som vanligt) Men det var ju kul. 
Men nu ska jag borsta tänderna sen ska jag snart åka to the school :) 


Prison Break = Kärlek
Publicerat den

Jag har ju suttit och kollat på hur mycket serier som helst nu när jag har varit hemma men jag vill ju fortfarande se på något & så hittade jag Prison Break. Jag har inte sätt på det sen det gick på tv. 
Jag var helt såld på det så är så jävla glad att jag hittade det igen, så nu blir det ett avsnitt Prison Break och sen sova. Skola imorgon vetu... Men det är ju skönt då har man ju något att göra på dagarna.




 


Ingen sömn och skola, passar inte
Publicerat den

Det blev en ganska trött dag, jag kunde ju inte sova såklart jag var uppe och kollade på kommer inte ihåg vad jo just percy jackson & the olympians the lightning thief. Jag somnade vid halv 4 tror jag, är inte helt säker men någonstans där. Sen så vaknar jag kl kvart över 5 av att jag får typ kramper i magen, då kan jag ju inte somna om såklart. Så där ligger jag och väntar på att klockan ska ringa så jag kan gå upp. 
Sen vid kvart i 6 så går jag upp & fixar mig sen vid halv 7 så la jag mig i sängen och som en halv timme tills jag skulle gå. MYSS! 
Så jag va i skolan idag & ska gå hela veckan. Men när jag kom hem så var jag så trött så jag satte på en film och somnade och sov kanske 1 timme sen kommer mamma in & säger att jag ska till doktorn på Torsdag kl 8:45 så det blir ingen skola på Torsdag!!! men det gör inte så mycket har ju kort dag. 
Jag ligger ju så efter t.ex. i Svenska och idrott men jag har tänkt att jag får jobba upp allt på nästa termin det kan väl inte vara så svårt att få G på en termin. Men ska försöka nu i slutet på den här terminen. 
Det var en bra måndag kan man väl säga, sen imorgon mer skolan + sovmorgon! HÄRLIGT!



Wanna play a game?
Publicerat den



Kämpa nu fan!
Publicerat den

Nu sitter jag i sängen och har fixat klart mig så nu ska jag äta om jag nu kan få i mig nått. Min mage är ju inte på sitt bästa humör idag :/ men ska ta mig till skolan ändå + att jag gick upp en halv timme tidigare idag också. Men aja. Nu ska jag äta och kolla på tv :) 
 
trött.se! 


Sova är för normala människor
Publicerat den

Har försökt att sova nu i 2 timmar men det går ju inte bra så jag beslöt mig att titta på en film som jag såg när den gick på bio men min gamla klass ( saknar ) men det ska bli kul och han som har huvudrollen är så snygg också. + så ni vet så ska jag till skolan imorgon eller idag. Så det blir inte så mycket sömn men jag klarar mig en dag med lite sömn. I'm amazing like that. Aja men god natt till er.
 


mina planer går inte så bra.
Publicerat den

Jag hade faktiskt planerat att gå till skolan idag men idag var typ värsta dagen.! men mitt mål är att gå till skolan på måndag! Jag har liksom inte så mycket att skriva om när jag inte gör något på dagarna.. så det blir ju ganska tråkigt på bloggen, man är jätte glad att folk läser min blogg och att jag får fina och många kommentarer. Det gör mig mer positiv (Y) 

Här får ni två videos jag har gjort under dom här dagarna jag har varit hemma :) 



Dom här ska jag önska mig i julklapp!
Publicerat den

kolla på dom.. så himla snygga och dom vill jag ha i julklapp :) Nu vet jag i alla fall en sak jag önskar mig! 


HAHA it's amazing!
Publicerat den

 


Nervös
Publicerat den

Ja jag har haft problem med min mage asså jätte ont & det vill aldrig försvinna varit hos doktorn några gånger och nu ska jag ditt igen. Ganska nervös för kanske ska få reda på vad det är. Om jag får reda på vad det är så kommer jag börja gå till skolan igen för det blir liksom inte lika jobbigt då. Hoppas på det bästa !  kl 15:15 ska jag va där. Så nu måste jag gå upp och äta frukost och allt. Bye! 




Publicerat den

Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones that don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.



Okay? HAHAH
Publicerat den



HAPPY FUCKING BIRTHDAY!
Publicerat den

Jupp idag är det John & Edwards födelsedag haha ska bli kul. Men kommer vara hemma men endå ska fira med choklad. Jag kan inte fatta att dom är 21.! jag började gilla dom när dom var 19 och nu är som 21 VAFAN vad tiden går fort. Hoppas dom har en skit bra födelsedag. Jag har så många bra minnen med dom. Älskar dom så mycket <3 
 



 


Till Julafton
Publicerat den

Den här ska jag nog ha på julafton ska beställa den snart. 


TRUE!
Publicerat den



Rött? eller inte?
Publicerat den

jag har kommit på en sak. Jag kommer väl som vanligt färga håret snart innan jul och då undrar jag, tycker ni jag ska färga det rött? jag kollade på gamla bilder och hittade nåra när jag hade typ mörkrött hår men jag vet inte det eller lite ljusare. 


Eller?
 
 


Justin Biber - Beauty and a beat
Publicerat den

Vad tycker ni om Justins nya låt eller vad det nu är? jag gillar inte Justin Bieber men han är fan grymt snygg! 



Luminous ute, fattas bara 700k followers
Publicerat den

Hejdär. jag är ju inte så himla bra på att blogga men jag försöker ju! Idag så släpptes Jedwards nya video! den var lite konstigt och lite bögig. Men annars så (Y) Ehm jag har aldrigt gillat låten men det finns en remix på den som jag älskar. Men skit i dom nu eller en sak till. Ja dom är ju lite speciela så varje gång dom når typ hur ska man säga 100k follower så får vi en liten sexig video. Den förra var jätt bra så vi är spända och se vad vi får för porr den här gången. Men tyvärr så måste jag lagga mat nu så kan inte skirva mer + jag visste inte vad jag skulle skriva mer. Så skriver mer sen. 



Luminous
Publicerat den

Jag fick en uppgift i skolan att göra ett projekt. Som vanligt blev det något Jedward relaterat :) Ehm jag skulle göra två bilder i photoshop jag kan knappt photoshop så det blir ju en utmaning. Sen en ide var att göra ett skivomslag och jag har faktiskt gjort ett till deras ny singel som släpps imorgon. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den. Nu vil jag bara att dom ska se den, så det blir att spama lite på twitter idag eller nåt ^^ Men vad tycker ni snygg för någon som inte kan något om photoshop och det tog mig typ 2 timmar att göra det. Lugnt värt det. 



Minnen 17/9 -2011 ♥
Publicerat den



Skönt att va i skolan?
Publicerat den

Sitter faktiskt i skolan känns skönt att vara tillbaka så just nu sitter jag och dunkar järdvard i mina hörlurar! Jag blir alltid så glad när jag blir sugen på att lyssna på jädvard HAHA det är himlen. 
Ja bara för att jag älskar dom så mycket, vi har ett projekt i skolan och man ska göra bilder jag ska göra ett skivomslag med dom till deras nya singel Luminous som släpps på Fredag, får se om jag hinner göra det. Annars får dom se den senare :)

Men nu kanske jag måste börja jobba lite för har ju lektion, det är awesome att få träffa sina fina små vänner igen.  


jobbigt...
Publicerat den

Igen skola idag tyvärr :( för det har hänt en jobbig sak.. ehm men imorgon då kör vi SKOLA!! och jag ska fan gå! 
Men även fast jag inte går till skolan så har jag inte sov morgon fick gå upp kl 6 i alla fall -.- men det är ju faktiskt bra. Men nu måste jag gå. Ha det bra. BYE BYE!


Jag vet att jag är dålig
Publicerat den

Ja jag vet att jag är dålig på att blogga ibland men har inte haft något specielt att blogga om och när jag inte har det så bloggar jag inte. Men helgen har varit lungt jag har gått ner 2 kg så jag har bara 4 kvar den är jag nöjd. Ehm imorgon blir det skola hoppas jag. Jag har aldrig haft så här mycket problem, brukar liksom aldrig vara sjuk. Men nu bara allt på en gång! 
Aa den här veckan kommer jag få min telefon annars vet jag inte vad jag gör. + jag har designat ett skal jag ska köpa grymt stolt över det. :) men aa vad kan jag säga mer, det var allt som har hänt. Jo och att jag kanske ska ta hål i näsan den här veckan YAYY! 

Här är skalet. John & Edwards atografer på också (Y) 


Tumblr funkar inte!
Publicerat den



Äter en lök
Publicerat den

Det är så här jag spenderar min fredagkväll HAHA 


Can't handel this
Publicerat den

Började gråta när jag såg det här. Stay Stong ♥ Hon fick till och med Simon Cowell att gråta WOW


allt är som ett stort mos
Publicerat den

går inte till skolan idag heller, jag börjar innse varför kanske? ehm jag mår direkt inte så bra är inte helt 100 på varför men jag känner att något är inte rätt till. Hatar att jag missar så mycket i skolan, jag tror dom i min klass börjar glöma vem jag är :( Tråkigt gillade verkligen den här klassen. + jag vill ju inte att dom ska få en annan bild av mig. Det är ju dumt att det här händer nu när jag precis har börjat skolan. 

Ni vet ju utrycket gå in i vägen? jag gjorde det på min förra skola dom sista veckorna jag klarade inte tycket. Är rädd att det här är på väg åt samma håll. Det blev för mycket på engång. Men ska försöka, Nästa vecka ska jag skärpa mig. Gå till skolan varje dag och aa försöka i alla fall då kommer jag ju se om det kommer funka eller inte, istället för det jag alltid gör fegar ur. Gillar faktiskt inte att vara hemma från skolan.


Ska jag? eller inte?
Publicerat den

Jag har fått tanken att ta hål i näsan alltså näsvingen. Men är lite osäker på om det skulle passa mig. Så varför inte fråga mina läsare på bloggen? HAHA men jag vill jätte gärna att ni svarar så jag vet. Men skulle jag kunna pass i det?




Nu video :)
Publicerat den

 


Imorgon blir det en video
Publicerat den

som rubruken säger imorgon blir det en Video som jag ska spela in. Har planerat allt, får se om det kommer gå bra eller om det blir skit. Det är bara vänta & se. Då har ni nått att se fram imot. Men nu ska jag sova NATTI!


Amy Childs
Publicerat den

Hon är så himla snygg? eller är det bara jag?

 


Saker i posten
Publicerat den

Har fått lite post idag. Jag fick min mössa helt underbar och så har jag fått mina tights :) & det bästa fick ett brev från mecenat och det är studentrabatter :D SÅ JÄVLA BRA !! det finns rabatt på jätte mycket saker fan vad bra jag kan få mina tågbiljetter biligare YAYY :D HAHA 

 


Ett littet äventyr
Publicerat den

HAHA ja igår dåra. Det ver en rolig men konstig dag kan man säga, den började att jag träffade Emma & vi bestämde os för att göra nyponsoppa till Ebba så plockad nydpon. Sen när vi gjode dom så blev det lite fel så det blev Hallonkräm. Sen så åkte vi till Ebbas skola och hon tyckte inte krämen var god, men vi skulle nog faktiskt inte gått dit för vi blev fast där för dom skulle ha fest och sova över så Ebba ville att vi skulle vara kvar så vi var det. Ehm aa så vi var där och festade (ehh nja) tills 12.. sen så skulle vi åka hem, men ja då gick vi till tunelbannan sen när vi kom till tc så skulle jag ta bussen hem. Men jag hade inget busskort & jag kunde inte heller skicka smsbiljett :/ så aa jag var fast i stan. Men sen ringde jag mamma som kom och hämta mig så jag kom hem kl 3 typ :D HAHAA det var ju en rolig dag xD

kl va 1:25 när jag tog bilden.. lite kul faktiskt ^^


Det här är vågat för mig
Publicerat den

Jag sitter i sängen precis fixat klart mig och vet ni jag har mindre smink än vad jag brukar ha (jag var för lat) HAHA men jag måste skriva det här inlägget snabbt annars kommer jag inte hinna äta frukost. Har liksom inget mer att berätta för min dag har liksom inte börjat. Men ni får en bild på mig när jag har mindre smink. (ja jag vet att jag tar bilder med webben, jag ska sluta med det och börja använda kamera och sen när jag får mobilen blir det bättre också men det får va såhär så länge ^^)




GODNATT!
Publicerat den

Sova nu (snart)


Nya kläder & Bio
Publicerat den

Nu har jag beställt jackan & mössan är riktigt glad faktiskt. Beställde också ett par leggins AWESOME. 
Så nu längtar jag tills jag får hem dom, och jag längtar tills jag får min phone. Vill ha den och kunna ta ego bilder & sånt. Sen ska jag på bio på Onsdag och kolla på Ted. HAHA ska bli AWESOME 




Lektion.. nej TUMBLR!
Publicerat den

Usch vad skolan är tråkig sitter och kollar tumblr istället. Orkar inte sitta & lyssna på vad läraren säger, hmm vet inte vad jag ska skriva, det var ju kul att komma tillbaka till skolan nu efter 2 veckor men det fyfan så ont att gå. Så får se om det blir skola imorgon. Jag ska träffa Emma efter skolan & lämna hennes laddare har haft den i en vecka nu så det är dags att lämna tillbaka den. Men vad vi ska göra vet jag ej jag ska ta ut pengar så jag kan lägga dom i min sparburk (nej ingen spargris, jag har en bruk ingen gris)
Har just nu 2600:- så AWESOME men om jag ska köpa jackan & mössan så har jag bara 1800:- kvar om jag inte kan fråga om jag kan få det av mamma i julklapp :D 

Vill nog ha jackan faktiskt men får se om nu mamma vill beställa den åt mig. Men snart är det lunch så får väl lyssna lite på vad folket säger. 

Skola.. nej inte roligt. Jag ser ju inte direkt glad ut. Men jag har ju ont i min lilla tå också.


Vad tycker ni? Köp eller ej?
Publicerat den

Jag har sutit och tittat på vinter jackor på nätet och hitta en jätte gullig men jag får lite ångest för att jag köper en ny varje år och vill inte vara elak mott min gamla för jag älskar den. Vad tycker ni ska jag köpa den? är den fin? 
Hittade den här mössan också men den kommer jag köpa oavsätt :D Men säg gärna vad ni tycker, vill jätte gärna veta era tankar och åsikter. 
                                                  (Vem älskar inte peddo minen hon gör?)


 


Nu är jag hemma!
Publicerat den

Jag har inte skrivit på 2 dagar men nu är jag hemma igen och bloggen är i full gång igen. Ehm min helg var väl bra  hände inte så mycket men det är alltid mysigt i Dalarna. Ja jag kom hem idag & träffa mamma alltid så skönt att komma hem så jag åt och sen duscha jag. Nu blev det lite tråkigt för er eller hur ja... 
Har sutit farmför datorn ända sen jag kom hem. Jag hoppas på att jag kommer få min mobil den här veckan eller nästa för det blev lite strul med den så har inte fått den än. MIN BEBIS! 

Vad mer kan jag skriva. Jo imorgon blir det skola för första gången på 2 veckor det ska bli kul faktiskt så jag borde sova nu men ska sova efter jag har skrivit klart. Mer har jag inte att säga då. Godnatt!