Publicerat den



Inspiration till min träning
Publicerat den


 
 


En tanke.
Publicerat den

Jag gillar en skådespelare/sångare som heter Ariana Grande hon är jätte söt hon är en av mina största förebilder och hennes hår är helt underbart hon har ju nu på sista tiden haft rött hår men hon har nu färgat tillbaka till hennes normala hårfärg. Men de jag har tänkt på är att jag kanske vill färga den färgen hon hade. Den va fin men kanske lite mörkare. Är inte helt säker de är bara en tanke jag har, har redan haft rött hår förut och jag passa ganska bra i de faktiskt.



Johnny Depp helg!
Publicerat den

Jag har inte bloggat på några dagar nu ja de är för att jag inte har nått att blogga om, de är inget nytt som har hänt eller spännande. Så då har jag inte kännt att jag vill uppdatera men nu fick jag ett måste ryck så nu sitter jag här. Jag är fortfarande sjuk och de blir fan värre idag hade jag feber och jag har sällan feber så.. men jag ska försöka bli frisk på en dag haha. Men jag hoppas ni inte är sjuk så ni kan roa er, jag får inte lämna huset för min mamma när jag är sjuk så jag är fast i deta stora hus. Men min helg har inte varit speciellt rolig de mesta jag har gjort är att städa lite och sen har jag ett Johnny Depp maraton haha ja jag har tittat på ganska många av hans filmer hittils men jag vet inte vilken jag ska se sen.. han har ju så många bra. 
Men där fick ni ett littet smakprov av min helg har och kommer fortsätta va, hoppas ni har en roligare helg än jag. Jag måste ta och bli frisk nu för de här är inge kul. Puss på er mina söta läsare!



Sjuk
Publicerat den

jag har fan inte blivit friskare har bara blivit sjukare för varje dag som går.. men jag tror de börjar bli bättre eller snarare hoppas. Jag har liksom inte så mycket att göra när jag är sjuk och är hemma, är för de mesta ensam hemma och mest går runt och gör ingenting men vet ni vad jag har gjort nu i 2 dagar. Jag har haft en Harry Potter maraton ( de gör mig frisk ) jag tittade precis klart, tråkigt att de är slut! Någ dom bästa filmerna någonsin. 
Nu hade jag tänkt att börja på en ny sån här med massa filmer de blir.... Pirates of the caribbean dom är de näst bästa filmerna som gjorts, enligt mig såklart. Jag har fixat till frukt och nu ska jag gossa ner mig i sängen och
mysa framför Johnny Depp in action! Hoppas ni har haft en bättre vecka än jag :)



 


Dylan O'brien
Publicerat den

He is hot! 


influensan
Publicerat den

Jag har faktiskt helt glömt bort bloggen. Ehm ja jag mår inte så bra är på väg att bli sjuk, influensan är och hälsar på mig. Jag orkar knappt göra nåt ni vet de där med att huvudet känns stort och tungt de är bara jobbigt, jag hoppades på att slippa den i år.
och vafan är de här med snön som kom idag? liksom vafan? jag trodde att de skulle bli vår men nej såklart inte? liksom vafan? nää de är jag lite besviken på faktiskt att de kom snö. Men vad kan man göra åt de? nää inget. Men jag ville bara säga att jag är okej även fast man är på väg att bli lite sjuk men jag kan ha tur att slippa de. Jag brukar aldrig bli ordentligt sjuk, man får hoppas på inte för känner inte för att vara de.

 


Fotografisk bild
Publicerat den

Bilder tagna av mig.








Robin Stjernberg
Publicerat den

Robin han van och de va så rätt. Låten är helt underbar och han kommer vinna hela skiten! Jag gillar ju hans låt grymt mycket och sen när jag hörde den här blev de värre. Nej men han är fin och de är en bra låt. Glad att han van Melodifestivalen.



Människor är fan sjuk!
Publicerat den



ask.fm
Publicerat den

Okej nu har jag skapat ett sånt här ask.fm så nu tycker jag att ni ska fråga saker :)
http://ask.fm/elliholoien


En smärtsam dag
Publicerat den

Ja jag blev tyvärr hemma idag för när jag vaknade så gjorde mitt öra i helvete ont. Men jag fixade mig och lite så sen så åkte jag upp till Västerhaninge och när jag väntade på tåget så blev de nåt jätte konstigt och de gjorde fruktansvärt ont. Så jag bestämde mig för att gå till Doktorn dom sa att jag förmodligen hade öroninflammation så jag bestämde mig för att va hemma idag och bara ta de lugnt. Sen nu när dagen har gått så har jag känt att jag har ont i min visdomstand som är påväg upp och då kom jag på att de här har hänt förut. Så jag har ont i örat för att min visdomstand som växer så jag är inte sjuk. Jag blev grymt glad när jag fick veta att jag inte är sjuk men de gör ont som in i helvete. Bara jag inte måste dra ut skiten :( 

Så har lite av min dag varit. Jag har faktiskt pluggat matte idag men ja de går ju sådär man försöker så bra jag kan. Jag har hittat en sak jag önskar mig nu när jag fyller 18 men jag tror att jag kommer ändra mig så jag kommer inte säga förns jag är helt hundra. 
Jag ska ju också tattuera mig när jag fyller 18 och här är den finna tattueringen jag har designat :) (kommer säkert ändra mig om den med men jag är nöjd just nu)
 


Teen wolf
Publicerat den

Jag trodde aldrig att jag skulle börja titta på Teen wolf men tyvärr så har jag inget att titta på så jag tänkte okej jag kan kolla lite och ja efter bara några minuter var jag fast! Jag kan inte sluta titta på de.. Så ni som inte har sätt de så kolla på de, de är spännande och ja lite romantiskt. 

Just nu sitter jag i skolan och kollar på Teen wolf för vi har lunch och Julia & Emma är och solar så nu är de min tid då blir de Teen wolf. Vi har inte gjort mycket idag läraren glömde våran lektion så den började en halv timme senare så de är chill och nu har vi bara en lektion kvar :) 
På Torsdag ska jag gymma med Emma verkar de som de ska väl bli kul hoppas jag, kommer säkert gå skit men nån gång måste jag ju börja.
 
 
 


Mars?
Publicerat den

De är Mars och de är grymt kallt ute? Liksom va? Nej men idag var de vanlig skoldag skönt faktiskt att va i skolan. Men jag gick efter halva dagen för skulle till doktorn, ja min hals va bra men nåt hade gått sönder eller blivit skaddat men jag kommer inte ihåg va de va. Men jag ska bara äta alvedon om jag har ont annars läker de själv. Så de är jag glad över.
Ja jag är trött på mitt hår, jag vill göra nåt med de så jag hade tänkt att kanske färga de i helgen men jag tänker inte avslöja hur för de får nu vänta och se. Jag tror inte jag har nåt mer att berätta, jo imorgon är de skola som vanligt och vi har sovmorgon inget mer specillt. Nu ska jag ta och titta på en skräck film för att jag har inte sätt en sån på länge så nu kör vi. Ha de bra bloggar mer senare :) 

                                                                         Bild från i Vintras
 


Kitkat räddar dagen!
Publicerat den

Jag har märkt att så fort jag får pengar eller nåt så vill jag köpa saker och de är fel! Jag måste lära mig att sluta med det, men jag ska ju köpa nya kläder till sommaren och så men lite måste jag ju kunna spara till. Så nu gäller de jag ska spara alla pengar jag får tills typ maj/juni då ska jag köpa nya kläder och saker till sommaren så jag ska kämpa med att inte köpa onödiga saker som jag inte behöver just nu..
Önska mig lycka till. 

Imorgon är de skola ja de ska väl bli kul :) Träffa roliga människor och ja gå i skolan haha skit kul -.- nej men jag vill inte sitta hemma på grund av min olycka men jag kan inte äta så de är ju ett problem men jag dricker mycket vatten så de får mig att hålla igång. Nu ska jag förmodligen ta och titta på en film och sen sova för är trött och har ont de blir alltid bättre när man sover :) 



En riktigt otrevlig olycka
Publicerat den

Jag måste säga förlåt för att jag inte har bloggat men jag hade tänkt att blogg på Lördagen men ja de hände ju en olycka som rubriken säger. Ja de va såhär att jag satt i skype med Ebba en helt vanlig Lördags morgon och så äter jag godis ett ganska stort godis ägg och jag ligger ner när jag äter de, jo vad tror ni händer de åker ner i halsen på mig innan jag han att tugga så jag börjar kvävas för de va ett ganska stort ägg. De blev lite panik men de blev mer panik när de kom ut blod för varje gång jag hosta. Så där är jag i min säng kvävs till dötts (haha ja lite att ta i men jag hade lite svårt att andas) Ebba sitter i skype och vet inte vad hon ska göra och jag ringer mamma.. såklart så svarar hon inte när jag ringer men till slut så. 
Men jag lever och jag mår bra. Jag har ont i halsen liksom riktigt ont kan knappt äta eller dricka gör ont när man pratar också. Sen så hände de en sak med mina ögon också tack vara att jag fick ägget i halsen. De blev ett sånt tryck när jag försökte få ut ägget så mina blodådrer sprack i ögonen så det ser ut som jag har blivit slagen.

Ja de har hänt mig och ja jag är glad att jag lever inte för att jag trodde att jag skulle dö men tänkte att ni skulle veta. Men i morgon blir de skola så de ska bli kul, kan ju inte täcka ögat med smink kommer synas endå så kanske inge smink imorogn heller. Men hoppas ni har haft en bra helg min va sådär haha :)

 
 


Onsdag
Publicerat den

Jag har inte bloggat i dag.. Missnöjd med de så här är jag, jag la mig precis i sängen och jag ska hitta en film att titta på. Min dag har faktiskt varit bra, jag kom till skolan idag första gången på typ 2 veckor och de kändes skönt att träffa sina vänner igen. Men de roliga/jobbiga va att vi hade fått omdömen :'( ehm ja de går inte så bra för mig i skolan F varning eller ja jag har de i alla ämnen :/ 

Men jag har ju bara så fina vänner Emma & Julia så dom beslöt sig att hjäpa mig med de jag hade kvar i vissa ämnen asså vänner som dom får man leta efter. Värda guld asså! Så nu ligger jag bättre till hoppas jag men har lite saker kvar att göra men de ska fixas. 
Imorgon är de Torsdag snart slut på veckan och vi har halvdag så SKÖNT! jag skulle gymma med Emma men kan inte för de skulle va minimeålder på den saken jag hade för grattis i 2 veckor så de får vänta lite så jag ska åka och handla med mamma efter skolan och sen ska jag ut och springa i naturen hade jag tänkt haha eller i alla fall försöka :) Där fick ni en liten uppdatering, jag lovar jag ska skriva mer imorgon.
 


Han gör de så rätt!
Publicerat den

 


Ombré?
Publicerat den

Hejsan! Jag har en fråga till er och se vad ni tycker. Min fina vän sa helt random att jag skulle passa i ombré hair och då vill jag veta vad ni tycker? :) Ja eller Nej?



Uppdatering, inte så bra!
Publicerat den

Hej mina fina läsare, nu är jag hemma och min blogg är igång igen. 
Hoppas ni hade ett bra sportlov, ja lite saker har hänt nu under lovet och så men jag mår grymt bra faktiskt liksom livet flytter på känns de som. Men jag hoppas ni känner samma :) 
Ingen skola idag vi har studiedag men imorgon blir de skola och de ska de bli hela tiden, jag måste lära mig att gå till skolan varje dag nu för min mamma tänker tvinga mig byta skola annars :( Jag tänker inte låta henne göra de så nu ska de bli skola även fast jag vill stanna hemma så ska jag kämpa mig till skolan. 

Ja hittils har jag inte gjort så mycket idag, jag vaknade vid 9 och gjorde en god och nyttig frukost och titta på en film. Sen har jag städat och fixat lite här hemma och nu ska jag ta och titta på de senaste avsnittet av Pretty little lairs som kom ut förra veckan.