Saknade!
Publicerat den

Saknar verkligen mina galna små pojkar. Hoppas dom kommer tillbaka hit snart så man kan få en kram! 


Dalarna
Publicerat den

Hej. Just nu sitter jag här uppe i Dalarna och myser framför datorn och kollar på Grey's Anatomy. Min dag har varit ganska kort känns de som, jag gick upp runt 11 sen duschade jag och packa sen kom pappa vid 2 sen åt vi middag med hans flickväns familj. Riktigt mysig sen så typ vid 7 så åkte vi. Jag somna i början och sov i en timme. Det tog 3 timmar i en full proppad bil, riktigt kul. Men det är skönt att var här, det är så himla mycket snö här. Så imogon blir de snöbolls krig! 

Några bilder som jag har tagit idag.


HAHHAA True
Publicerat den



Jul!
Publicerat den

Det vart en bra Jul, det var ju skönt så de inte blev dåligt. Har ju inte mycket att berätta men ni kommer få en video på några av mina Julklappar. En tråkig sak som hände var att jag är skit sjuk de var jag sen i fredags jag är jätte snorig och ont som fan i halsen + Feber. Kul va ? nej man jag överlevde. Sen i morgon så tror jag att jag åker till Dalarna fram till nyårs dagen men är inte helt 100 än på de. Men förmodligen blir de så. Men hoppas nu hade en grymt bra jul :) God Jul!


God Jul
Publicerat den

Gör ett snabbt inlägg. God Jul mina fina läsare, Hoppas nu har en bra jul. 



I MORGON
Publicerat den

I MORGON ÄR DET JULAFTON! WIIE 
Det ska bli skönt att få de överstökat. Idag har jag mest tagit det lugnt för jag har fy i helvete ont i halsen så jag har inte gjort så mycket. Precis tagit en Dusch och fixat mig, så man har lite redo för imorgon. Jag kommer förmodligen göra en videoblogg imorgon men den kommer kanske inte komma ut imorgon kanske på Tisdag :) Sen fick jag veta att jag ska åka till Dalarna på Onsdag till Måndag. Så då kommer de kanske inte bli så mycket bloggande från mig eftersom jag inte har internet där. Men jag har ju min kära telefon. Sen så får vi se vad jag ska göra på nyår då ^^


Everything is fucked up right now!
Publicerat den



Ont i halsen!
Publicerat den

Hej där små söta bär, här sitter jag och pratar skype med min fina vän Ebba. Ehm min dag har varit ganska tråkig. Jag vaknade upp av att jag hade jätte ont i halsen så jag stannade i sängen och kollade på Grey's Anatomy. Det har jag gjort nästan hela dagen och sen lite andra filmer med. Som Dinner for schmucks & Date Night Vet inte vad jag ska skriva mer men imorgon ska jag städa lite mer. Juste jag har faktiskt stor städat mitt rum idag. Fan visst är jag duktig :) Imorgon ska vi fixa de sista till Julafton. Men ha en bra Lördag mina fina läsare  och jo en sak till. Ska försöka göra en videoblogg på Julafton bara för att :) 



Tumblr & We ♥ it
Publicerat den



JULLOV!
Publicerat den

I går fick jag jullov gud va skönt! Går dagen gick kanske fort vi hade bara 2 lektioner så.. Men efter skolan så drog jag, Emma & Julia och åt sushi, grymt fina tjejer. Det vart en grymt bra avslutning sushi är ju alltid gott. Sen efter de så åkte jag hem. Sen åka jag och mamma och stor handla till Julafton som är på Måndag! LÄNGTAR! 
När jag kom hem så åt jag ostkaka sen tittade jag på Scrubs och såklart somnade jag (som alltid) så sen kom mamma in och sa att hon skulle lägga sig men jag ville kolla klart men jag somnade igen så jag gick och la mig typ 22:00 igår.

Vafan liksom första dan på lovet -.- haha jaja så idag vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om. Buhu vilken dålig start på lovet men jag har tittat på 2 filmer och är fortfarande kvar i sängen man jag ska ta mig här i från och städa mitt rum. Det behövs verkligen, eller jag kanske inte måste göra de idag men innan måndag i alla fall. Men hoppas ni har en bra start på erat jullov. Fyfan det är så skönt att va ledig! 



Food ♥
Publicerat den



Kryssning
Publicerat den

Ehm vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag va ju på kryssning och det var kul. Jag hade med mig 1300, Jag köpte lite smink och godis på taxfreen sen spelade bort resten. Gud vad jag är dum igentligen men aja gjort är gjort. Ehm vet inte vad mer jag sak säga det var grymt god mat det var lite julmat MUMS. Sen efterrätt gud så gått. Det var frysta hallon med varm vit schoklad sås typ. åhh det var så gott man kunde dö i himlen.
Jag gjorde inte så mycker direkt vi tog lite drinkar och sen spelade vi mest i alla fall jag. Det var ju bara pansionärer på båten, fast vi åkte ju bara för att köpa lite mer julklappar och sprit ^^ Det är fint de.
Ja det var ju inget speciellt direkt som hände så där fick ni veta lite. 

Imorgon så slutar vi skolan för i år! YES! det ska bli skönt. Ska träffa många fina männiksor på lovet så det ska bli kul. Vet inte så mycket mer, jo det är ju Julafton sen ska jag väl åka upp till Dalarna med min pappa. Sen är det ju nytt år. Hoppas nästa år blir toppen. Jag kan ju inte säga att det här återt har varit dåligt. Grymt bra!

Bilderna blev lite små men men.

 


Feel the rush
Publicerat den

Blev inget bloggande igår, orkade inte, kände inte för de. Inte nu heller. Så Bye!


...
Publicerat den

Ska väl åka snart ska fixa lite till sen ska jag åka. Jag vet inte om jag kommer kunna blogga under kvällen och imorgon men när jag kommer hem så kan jag sammanfatta allt :D 
De här blev ett kort inlägg men endå. Puss på er


Sitter på tåget påväg...
Publicerat den

Sitter på tåget påväg till skolan. Det är fan måndag så de känns lite segt men skit it ska till skolan, ska faktiskt bli kul (är jag sjuk på nåt sätt?) ska bli kul att träffa människorna :) Som jag redan har sagt så ska jag bara va där på förstalektionen för ska åka iväg. Kul kul sen på torsdag så slutar vi för i år. Gud va skönt. Men nu ska jag vara osocial och lyssna på musik. Bye ha en bra Måndag hahahah vem kan ha en bra måndag?



Skola sjuk? VA?
Publicerat den

Söndag.. grymt skönt eller ja typ. Jag vill faktiskt till skolan och ditt ska jag imorgon men ska bara va med på första lektionen, för ska åka på kryssning kl 5. Ska köpa kanske lite mer julklappar och ta de chill. 
Men endå känns de fel att inte gå till skolan på Tisdag för jag var ju borta hela förra veckan. Men vad kan jag göra? Har inte så mycket mer att skriva. Det blir bingolotto sen också som varje Söndag :) 



Herkules
Publicerat den

Den bästa filmen! Har alltid älskat den och kommer alltid att göra :D
 


Julstämning på hög nivå
Publicerat den

Bilder från idag med syster :) (det är inte alla julklappar som ligger under granen dom där är bara från mig :) 
God Jul! 


Försöker!
Publicerat den

Jag känner att jag måste uppdatera mer men jag har ju inte nåt intressant att skriva eller några skit bra bilder. Nej för jag är en tråkig männiksor! Nej skojja jag är skit rolig, men aa ska försöka komma på nåt okej! 

Ego-närbild på moi


Kryssning nästa vecka.
Publicerat den

Det kommer bli en bra helg och nästa vecka också. Imorgon ska vi julbaka och klä julgranen. Det ska bli mys och kul, sen på måndag ska jag till skolan men jag ska också åka på kryssning. Fyfan vad kul så kommer inte vara i skolan på Tisdag, för då är jag ute på djupt vatten haha gud vad dålig humor xD men sen är det bara 2 dagar kvar i skolan skit bra sen veckan efter är de julafton. Kan knappt vänta.

Där fick ni en snabb uppdatering på min helg och nästa vecka :D
Massa bilder kommer imorgon!


Nu har de gått för långt!
Publicerat den

Det va okej när man inte fick hissa upp flggan på skolan, det var väl okej att man inte fick ha pepperkaksgubbar på lucia men ingen, jag menar INGEN förstör min jul!! JÄVLA CP!! Det är ju fan mer rasistiskt att tabort de. Det är en svensk tradition! Vem ska man slå för att få nått rätt?



Vad kan man göra åt de?
Publicerat den

Just nu känns det som att allt är på väg neråt, känslan jag har just nu känns fel. Jag vill bara gråta tills tårarna tar slut för jag mår alltid bättre efter. Det känns som nåt fattas just nu men jag vet inte vad. Jag är bara så nere, inget vill gå rätt jag gick vidare du stanna kvar förstår inte varför du stanna? Det känns som jag mister dig till henne om jag gör de så där jag helt du är min bästa vän. Men tyvärr så är det inte bara de :/ Jag vill inte vissa att jag mår dåligt men jag vill bara skriva av mig. Jag skulle vilja gå till skolan dom fina människorna skulle få mig på bra humör men nej min buss går inte så jag kan inte ta mig till skolan. Men det är de jag behöver just nu. Fina och bra vänner, men det finns inte så mänga men vissa finns lite här och var, jag är glad att jag har hittat 3. (Dumt att skriva men ja bryr mig inte jag är ärlig) Men nu ska jag sova och ni vill inte höra mer. Ha en bra dag, det skulle jag vilja ha. 

Vänner? vilka är egentligens äkta?














Klar
Publicerat den

Nu är jag glad och lättad. Jag är klar med julklapps handling (Y) Det är så skönt att slippa tänka på de längre så nu får man väl ehm ja tänka på annat men vad vet jag inte. Jag blev hemma idag också och imorgon med, vi ska ringa till doktorn imorgon om min ständiga huvudvärk. Sen så har min andra doktor ringt om med min mage, jag ska ta blodprover (igen för 6 gången iår) sen ska jag den 2 Januari och träffa några andra läkare på ett sjukhus i stan vet inte vad de hete men det var ett barnsjukhus haha gulligt.

Men det ska bli skönt och veta varför man har ont i magen. Jag vill ju gärna veta varför jag har ont i huvudet hela tiden? liksom det är jobbigt klarar fan inte att göra något. Kan inte sitta vid datorn för länge heller för då blir det för jobbigt och gör för ont för att jag redan hade ont innan. Du byter vi ämne. Det är fan kallt ute burr vill stanna inne hela dagarna men det får man inte tyvärr :( HAHA ha en bra Tisdags kväll ^^



Huvudvärk
Publicerat den

Jag skulle ju gå till skolan idag men det blev inte så.. Min huvudvärk var för stark så jag orkade inte och jag blir hemma imorgon också för att det har inte lugnat ner sig än. Men medans jag har varit hemma har jag beställt lite saker. (Det är alltid lika kul) Jag har också märkt att mina inlägg är ganska korta men jag vet ju inte vad jag ska skriva och de jag skriver om blir inte så långt men jag försöker jag lovar + ingen tycker väl det är kul med för lång text att läsa right? Ja precis. Klockan är 9 typ så jag ska göra en macka eller nåt och sen titta på en film sen ska jag krypa ner i sängen. Även fast jag är sjuk så blir det en typ tidig kväll. 





Huvudvärk för stör allt
Publicerat den

Sitter och glår på Scrubs men har i helvete ont i huvudet så jag inte kan sova. Jag ska gå upp halv 7 så ehm ja jag sover ju fan aldrig. Bara för att jag är lite nere så beställde jag lite saker. Mår så mycket bättre av de :D haha. 
Efter deta avsnitt så ska jag sova. ^^



Mätt och trött
Publicerat den

usch fy vad mycket mat man har ätit nu. Känner mig upsvullen typ. Men jag ska ta och sova nu för är så grymt jävla trött. Blev inte ett så långt inlägg men ni får nöja er med det. Skit bra! 






Videoblogg
Publicerat den



SL helvete!
Publicerat den

Jag vaknade av att min brorsa ringde mig. Men jag är inte sur för de för han berätta att Sl har börjat med vinter tider och alla bussens tider är fucked up. Ja du tack jag märker de. Jag kommer få sitta uppe i Västerhaninge och vänta i 35 minuter tills mitt tåg går för att jag ska komma bra tid till skolan! gud Sl snälla häng dig! 



One Direction infection ?
Publicerat den

okej nu ska jag berätta en sak för er, jag tycker ni borde veta de faktiskt. Jag har börjat gilla One Direction mer och mer nu. Jag har ju alltid gillat deras låtar men nu börjar jag komma in i deras liv typ. Men jag kommer inte vara så fixerade vid dom som jag är med John & Edward. Men endå. Så jag tänkte tippsa om en av deras nya låtar den är så bra och den är mitt knark objekt just nu.

They don't know about us.


Dave Franco
Publicerat den






Mer julklappar & mindre pengar
Publicerat den

I dag har jag varit och shoppat lite mer Julklappar åt de svenska folket. Det har blivit en till påse vid mitt julklapps hörn. HAHA Men åhh jag tycker de är skit kul att köpa julklappar men det är tråkigt när pengarna försvinner. Men Julen är mysig!



Jag saknar dig!
Publicerat den

Jag har märkt att jag fäller en tår eller två ganska ofta för dig. Det känns så konstigt för du var ju bara ett djur men för mig var du mycket mer än så! Jag saknar dig så mycket. En liten tjockis som sprang runt på gräsmattan och lekta med fjärilar. Jag kommer till och med ihåg dagen då jag åkte och hämta dig. Du var så liten, jag saknar dig så mycket. Du finns alltid hos mig, det var ju trotts allt bara 8 månader sen du dog. Det kommer ta lång tid att glöma dig. Men jag hoppas jag inte gör de. Jag älskar dig in älskade katt Kiwi! 
R.I.P 1999 - 2012
















Bloggen.
Publicerat den

Ja jag vet att jag måste få igång bloggen fan jag måste skärpa mig! Jag vill ju ha kvar bloggen och alla läsare så det är ju bara att köra vetja. Jag har tänkt att göra lite mer videobloggar och sen skriva om lite random saker liksom så ni får nåt att läsa om. Nu blev det bara ett snabbt inlägg för jag har tänk att sova nu för ska upp hyfsat tidigt imorgon så måste ta och lägga mig nu. God Natt.


Jul, snö KAOS!
Publicerat den

Sitter här och myser ensam i sängen. Nej men skit i de, jag vet att jag inte har bloggat på länge men har inte känt för det och inte känt mig så bra. Har ju öroninflammation så aa. Har inget att skriva.. Inget intresant har hänt, jag vill inte gå ut i alla fall för fan snön är ända upp till knäna här, man kan ju fan drunkna och det är inte kul. Snart är det jul känns grymt skönt. Jag har beställt alla kläder och sånt som jag ska ha på mig så det blir skit bra. och att komma ännu mer in i julstämningen är att jag ska på julbord på söndag. Mums och mys! 
det jag ska ha på Julafton inget speciellt direkt men endå.



I mitt i Haninge om min gamla klass
Publicerat den

Det var en artikel om min förra skola i mitt i haninge. Jo det handlade om min förra klass att vi var dom enda i hela haninge som hela klassen som blev behöriga till gymnasiet det har aldrig hänt förut att en hel klass klarar sig stod de. Är man awesome eller inte? Vi var bäst i hela Haninge. Sug på den bitches! HAHA lite skadde glad får man faktiskt va :) 



Bilder från min bakdag
Publicerat den









Nya skor & kläder
Publicerat den





shopping Julklappar
Publicerat den

Min lördag har varit stressig, har gåt runt i massa affärer och köpt julklappar och ja lite saker till mig själv. Jag köpte saker för 1000:- Så nu har jag inga pengar kvar. Men det är grymt kul att köpa julklappar så underbar känsla. Sen när jag kom hem så började jag packa in dom så nu har jag packat in 10 julklappar haha inte mycket men endå. HAHA 



1 December
Publicerat den